同朋友一齊喺中環覓食,佢話想食日本🇯🇵拉麵🍜,又話想去一間大家都未去過嘅,咁我哋即刻上網Google一下,搵到呢間大家都未去過嘅,距離我哋嘅位置又好近,咁就嗱嗱聲行過去開餐😆- $108 嘅 期間限定「極黑蒜🧄醬油豚肉🐷竹炭🎋拉麵🍜」:落單之後幾分鐘 拉麵🍜就嚟咗,湯底真係極度黑鼆鼆仲黑到反晒光😆,幾特別😆,即刻飲番啖湯先,味道都幾濃郁,真係有淡淡嘅黑蒜🧄香味😋;竹炭🎋拉麵🍜都係黑萌萌🤩,麵質幾軟熟😋,仲有半隻都係黑蚊蚊嘅皮蛋😆- $95 嘅「濃厚豚骨湯拉麵 — 炙燒🔥豚肉味玉拉麵🍜」:豚骨🐷湯底都係好濃郁,仲加咗少少辣醬所以湯底帶微辣,食落幾開胃😋兩碗麵 嗰件叉燒都係肥瘦適中,又甘香😋

兩碗麵 嗰件叉燒都係肥瘦適中,又甘香😋
$102 (Dinner)