2022-08-14
一直都好期待黎呢度食brunch ,果然無失望。😋💞環境好grand,樓底高,我地個sofa位望住🌹花園,好舒服💗前菜揀咗生蠔🦪,自助區都有好多沙律,凍肉同冷盤,一定要試下吞拿魚片,肉質嫩滑,配🍊柚子sauce好清新。熱盤既片皮鴨🦆 ,白酒煮青口都系推介🍽️🍴💞Main course 我地揀咗牛扒同埋煎倉魚share , 其實食到main course已經好飽喇😁甜品選擇都好多,有多款蛋糕🍰🥧, 推薦🍫松露朱古力蛋糕同埋茉莉慕絲蛋糕,後者茶味濃郁有特色。🍵🍧🍨仲有雪糕食,揀咗青檸🍋, 楓糖核桃,🥭芒果熱情果😋呢餐每位$798,我地每人再加 $388, 可以無限飲香檳,白酒/紅酒同cocktail🍹, 試勻曬咁多款真係好爽🥰🍾侍應好專業咁介紹唔同酒既特點,每枝酒都有唔同故事😍😍📲免費加入成為酒店會員有優惠,宜家酒店都做緊dining voucher promotion ,大家可以去官網睇睇。💻
熱盤既片皮鴨🦆 ,白酒煮青口都系推介🍽️🍴
🍧🍨仲有雪糕食,揀咗青檸🍋, 楓糖核桃,🥭芒果熱情果😋
🍾侍應好專業咁介紹唔同酒既特點,每枝酒都有唔同故事😍😍