2017-10-26
對上一次係兩年前黎食 最近呢一年少左好多食西餐 突然好想食牛扒 就諗起呢度😋8點先入座 餐廳已經爆滿 好彩訂了窗邊位置這個餐包好特別 入面係好似雞蛋糕咁既口感 外面又好脆脆地Happy Friday當然要開枝酒Rutherford ranch HKD680唔好紅酒既我都覺得好易入口👍🏻👍🏻👍🏻Fin de Clair oyster HKD218法國蠔 海水味較重 始終都係中意white pearl.主角登場!!!US Filet (medium) 外面有d過熟 但係切開係剛剛好的五成熟 不過真係唔夠熱 最多係暖Australia ribeye 12Oz HKD358又係唔夠熱呀!肉味都係美國既重d 果然一分錢一分貨Side dish potato Gratin HKD78Waitress無推介錯 薯仔夾雜芝士咸果同洋蔥既香味 very good食完主菜一直傾下計 飲下酒 呢個時候如果有d olive or nuts就perfect啦!可惜問左話無!Cheers!!! let's have a happy Friday🥂
8點先入座 餐廳已經爆滿 好彩訂了窗邊位置
這個餐包好特別 入面係好似雞蛋糕咁既口感 外面又好脆脆地
Happy Friday當然要開枝酒
Rutherford ranch HKD680
唔好紅酒既我都覺得好易入口👍🏻👍🏻👍🏻
Fin de Clair oyster HKD218
法國蠔 海水味較重 始終都係中意white pearl
主角登場!!!
US Filet (medium)
Australia ribeye 12Oz HKD358
又係唔夠熱呀!肉味都係美國既重d 果然一分錢一分貨