2022-08-17
今晚到我喜愛的Honbo吃晚餐, 原來現在已經有四間分店🤩, 但我就比較喜歡到尖沙咀海港城的分店, 因為可以一邊欣賞無敵海景🏞️一邊用餐🍽️。晚餐📌 ~ 黃金堡$178、 Honbo漢堡$168、 辣肉醬薯條$78、 水牛辣雞翼$78、 蘋果批凍茶$38、啤酒$78。 📍黃金堡🍔 ~ 漢堡的材料有2塊 4oz牛肉漢堡🥩、雙層芝士🧀、 特製煙肉🥓、 酸瓜🥒、洋蔥🧅、生菜🥬和自家製醬汁, 漢堡包口感鬆軟, 牛肉漢堡味道非常濃郁,紮實多肉汁, 口感豐富。 📍Honbo漢堡🍔 ~ 嘩!有4塊 2oz牛肉漢堡🥩,配上三層芝士🧀、 洋蔥🧅和自家製醬汁, 多層爆餡🤤,味覺和視覺都好享受。 📍水牛辣雞翼🍖 ~ 酸酸辣辣的味道😋, 配上藍芝士醬, 越食越開胃。 📍辣肉醬薯條🍟 ~ 香脆美味的薯條,配肉醬粒和濃厚的拉絲芝士😋, 非常惹味,食完一條又一條,完全停唔到囗。 📍蘋果批凍茶🍎🥤 ~ 清香的肉桂味, 每次必點的。 📍啤酒🍺 ~ 食burger配啤酒,感覺特別爽! Honbo 是一間高質的漢堡包店👍🏻, 除了漢堡其他小食也不錯, 漢堡包迷千祈唔好錯過😉。 🏷️溫馨提示~ 整個用餐體驗均屬個人分享意見, 只作
📍蘋果批凍茶🍎🥤 ~ 清香的肉桂味, 每次必點的。
📍啤酒🍺 ~ 食burger配啤酒,感覺特別爽!