2024-01-05 6 views
⭐️呢一排成日都OT,一到放假日子就要食返餐好,同事話呢間好好食,連同屋企人一起享餐,係旺角交通方便,環境優美⭐️⭐️呢度有幾個餐,都係任食,大部份有肉同埋有海鮮,我地食霞餐,係一個好豐富既放題燒肉,牛既部位都非常多,除牛之外仲有雞同羊,海鮮方面唔少得有蝦等等⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️濕式,熟成M5和牛西冷 ⭐️不過呢隻牛又幾高質素,又幾好食,呢款肉都比較香,牛味好明顯,又真係好好食👅⭐️原味牛胸腹⭐️一次過落單,就一次過比,呢隻牛都好正,係牛胸既部位,口感都有👅⭐️台式黑椒腸⭐️台式既黑椒腸都好香,好強既黑椒味,份量唔錯既👅⭐️原味燒一口牛⭐️方便又好食既牛,點都會食下,一口牛既肉都好嫩滑,好好食👅⭐️七味辛辣雞腿肉⭐️我地都食左好多牛,食埋雞腿肉,好有韓國既感覺同味道,新鮮到爆燈👅⭐️韓風瓷壺醬油牛肋肉⭐️用一個好特別既野來裝住,入面都有佢韓式既醬汁,味道獨特又風味👅⭐️Mozzarella芝士雞腿肉⭐️雞腿肉已經好好食,加埋芝士仲好食,另外既鮑魚同比目魚都好食好食,成盤都好豐富👅⭐️麻辣青瓜⭐️呢個麻麻辣辣既開胃菜,岩晒大家口味👅⭐️味增燒豚拖羅⭐️呢款肉都唔錯,好有味增既味道👅⭐️生姜燒豚拖羅⭐️呢款就帶有姜既味道,入口好滋味👅⭐️青檸汁

⭐️濕式,熟成M5和牛西冷 ⭐️

⭐️原味牛胸腹⭐️

⭐️台式黑椒腸⭐️
台式既黑椒腸都好香,好強既黑椒味,份量唔錯既👅

⭐️原味燒一口牛⭐️
方便又好食既牛,點都會食下,一口牛既肉都好嫩滑,好好食👅

⭐️七味辛辣雞腿肉⭐️
⭐️韓風瓷壺醬油牛肋肉⭐️
⭐️Mozzarella芝士雞腿肉⭐️
⭐️麻辣青瓜⭐️
呢個麻麻辣辣既開胃菜,岩晒大家口味👅

⭐️味增燒豚拖羅⭐️
呢款肉都唔錯,好有味增既味道👅

⭐️生姜燒豚拖羅⭐️
呢款就帶有姜既味道,入口好滋味👅

⭐️青檸汁燒豚拖羅⭐️
質地好細滑,青檸汁好清爽既口味👅
⭐️米澤三元豚肉⭐️
呢款肉都好新鮮,好有質感👅

⭐️蒜香燒雞中翼⭐️
雞中翼都好好食🤤都想再食多次👅