2018-12-31 2748 views
今日趁放假去做facial,迎接除夕同元旦,以靚靚嘅姿態同老公、朋友見面。 做facial期間,美容院嘅老闆娘又介紹一間話係我杯茶嘅餐廳畀我~Cafe Paradise,橫掂做完facial都會同老公食晚飯,而且又喺美容院附近,一於就去呢間。當我同老公去到Cafe Paradise, 見到餐廳門外內嘅裝修、裝飾,真係超喜歡,絕對係我杯茶,好有聖誕氣氛,更愛那旋轉木馬嘅裝飾,好典雅,重拾起小時候於主題樂園遊玩時嘅回憶。打開餐牌時,也會看到旋轉木馬嘅蹤影,超靚,女士們見到實喜歡。享受環境嘅同時也享受以下嘅美食:蟹籽蟹棒忌廉意大利寬條麵($73)蟹籽多有咬口,蟹棒多而且鮮甜, 每條寬條麵都掛上忌廉汁,實在太太太美味了。辣辣芝麻雞翼($48)炸得外皮金黃酥脆,咬開內裏藏著雪白嫩滑嘅雞肉,香口非常。凍鮮奶咖啡($39)咖啡好濃郁,鮮奶香滑,不會太甜。焦糖鮮奶咖啡($35)拉花好漂亮,咖啡配上焦糖,口感更豐富,更有層次,啖啖回味。老公不但稱讚這裏食物好味道, 還讚賞這裏嘅侍應態度好nice,好helpful,真係要多謝美容院老闆娘嘅好介紹。

享受環境嘅同時也享受以下嘅美食:
蟹籽蟹棒忌廉意大利寬條麵($73)

辣辣芝麻雞翼($48)
炸得外皮金黃酥脆,咬開內裏藏著雪白嫩滑嘅雞肉,香口非常。

凍鮮奶咖啡($39)
咖啡好濃郁,鮮奶香滑,不會太甜。

焦糖鮮奶咖啡($35)
拉花好漂亮,咖啡配上焦糖,口感更豐富,更有層次,啖啖回味。

2018-12-29
Type of Meal