2021-11-08 196 views
尋日趁住禮拜六,我同阿媽都放假,我哋嚟到深水埗大南街呢邊搵好嘢食~深水埗出名多Cafe,我哋揀咗呢間黃店嚟支持下💪🏻佢係幾個後生靚仔開嘅,有唔同種類嘅咖啡☕️意粉🍝bagel🥯自家製番茄醬海蝦意大利麵$88一碟擺盤好靚嘅意大利麵,有好多蟹肉,食落覺得酸酸甜甜,蕃茄味幾濃郁,配埋爽口嘅意粉🍝成個配搭幾正!煙三文魚手工貝果$68一大個貝果切開一半,中間夾住卷花紋狀嘅煙三文魚,好靚~仲有沙律菜同埋蕃茄,煙三文魚幾香,番茄幾新鮮,仲有沙律🥗感覺幾健康~貝果食落覺得煙煙韌韌,幾有咬口順流熱鬆餅$138好靚嘅熱鬆餅🥞有士多啤梨🍓同藍莓喺面,仲有果仁碎碎同埋蜜糖嘅甜味~食落覺得幾鬆軟,幾香甜,幾特別~同埋有雲呢嗱雪糕係面🍦凍凍地,香甜又好味😋啡牛$55港式茶餐廳最興黑牛,呢間Cafe提供啡牛,用鮮奶咖啡☕️配合香濃軟滑嘅雪糕🍦帶出咖啡嘅香甜味,仲有冰涼嘅感覺,將咖啡嘅香味昇華~Raw Honey Latte Cold $53用咗香港原蜜,係本地原生樹:鴨腳木樹上嘅蜂巢提取嘅蜂蜜,天然有益又健康~飲落有甜甜嘅蜂蜜味,仲有咖啡☕️嘅香味幾特別Keto Salty egg York basque cheesec

自家製番茄醬海蝦意大利麵$88

煙三文魚手工貝果$68

順流熱鬆餅$138

啡牛$55

Raw Honey Latte Cold $53

Keto Salty egg York basque cheesecake $55
呢個生酮鹹蛋黃巴斯克芝士蛋糕🍰運用左低糖嘅羅漢果糖整成嘅,想食就要早啲嚟,好快就會賣晒!成份低糖又健康,就算食芝士蛋糕都唔會覺得太邪惡

2021-11-06
$250 (Lunch)