2024-02-25
好耐冇黎大尾篤踩單車喇, 踩前一直會係呢邊的餐廳沖一沖電! 而家真係開左唔少新既餐廳, 見到呢間湖越就如其名有個湖既境可以睇到👍🏾 仲可以帶埋我地隻狗狗就立即入左黎喇! 佢地門口有4個車位, 所以就算等唔到咪錶位過黎食飯都可以泊係門口, 好方便!餐廳有分in & outdoor, 當日天氣咁好當然坐outdoor la! 餐牌選擇都幾多, 我地就叫左下邊呢的喇😀1/ 咖喱撈檬🍜 $98撈檬就食得多, 但撈咖喱就真係未試過! 食落好有濃郁既咖喱味而同檬粉都好夾, 另佢有得選兩類配菜, 我地就選左越式春卷同香茅豬頸肉, 金黃香口, 惹味十足, 2/ 煙三文魚牛油果米紙卷🐟 $118薄薄既米紙卷再加上生菜同三文魚等味道互相輝映好開胃!3/ 火車頭紅飯🍛 $108我自己認為必叫既飯, 好抵食!有齊雞翼, 豬扒, 札肉, 豬肉串, 墨魚餅同太陽蛋, 每樣都煎得好香口, 肉食獸最岩叫呢個呀!😋4/ 牛油果奶昔🥑 $48好綿滑既牛油果奶昔, 又唔會好甜, l飲落好滿足5/ 新鮮椰青🥥 $52出街飲椰青除左佢既味緊張, 佢夠唔夠凍都同樣重要, 而佢地既椰青就非常夠凍, 而且飲落好清甜, 超消暑解渴😋
餐牌選擇都幾多, 我地就叫左下邊呢的喇😀
1/ 咖喱撈檬🍜 $98
2/ 煙三文魚牛油果米紙卷🐟 $118
薄薄既米紙卷再加上生菜同三文魚等味道互相輝映好開胃!
3/ 火車頭紅飯🍛 $108
我自己認為必叫既飯, 好抵食!
4/ 牛油果奶昔🥑 $48
好綿滑既牛油果奶昔, 又唔會好甜, l飲落好滿足
5/ 新鮮椰青🥥 $52