2021-04-22 443 views
買咗「蒲燒鰻魚飯」$45 ,諗住平平哋,都唔要求好高質素/預咗份量會少啲。係等外賣期間,透過大玻璃見到廚房入邊係咁放啲飯同鰻魚落外賣碗,再放入微波爐叮。心諗果然係平價鰻魚飯,$45就算啦,最多下次唔叫。但係叮完出嚟,店員竟然用手指篤舊鰻魚睇吓夠唔夠林,篤咗兩下又放返入微波爐叮。雖然有帶住手套,但係你隻手套我都唔知你戴住嚟掂過啲咩,起碼都拎隻筷子黎試啦????叮俾自己食都唔會咁做啦??????其實要做平價外賣店,如果係諗住比較敷衍咁整嘢食,係冇問題嘅,但係做咩要整個玻璃俾啲客見到你點整呢?呢碗鰻魚飯真係完全食唔落,所以真係唔知好唔好食。唯一稱讚嘅係,收銀店員好好禮貌。

唯一稱讚嘅係,收銀店員好好禮貌。
蒲燒鰻魚飯
TakeAway