2017-11-07
見到呢間店買廣告,就立即想同朋友試下。去到門面拎位就要選訂食邊個套餐放題,我地選左極上澳洲和牛+海鮮放題。因為我地唔想限時,選擇呢個係唔限時囉。入到店內,展示食材地方好清潔,好光猛,食材好新鮮整齊,仲有2大個冷櫃,放左好多汽水,果汁,茶類的飲品,唔少得就緊係有啤酒啦!帶位員比左卡位我地坐,好近食物架,一流位罝又唔會太出又唔會太入。之後,就送上我地選擇左限定的湯底,七龍珠啦(有骨膠原架),服務員話係早上煲好湯底,放係個模到雪到佢一個波咁,就做到七龍珠,最好笑就係當放低個煲的時候,服務員好細心叫我地影相,如果唔係開左爐之後,七龍珠會溶晒變成骨膠原湯底。跟餐先黎一碟好靚的和牛,腩肉加雞肉,仲有海鮮併盤,有蠔海蝦青口翡翠螺等海鮮,加埋三文魚刺身。見到佢地已經急不及待要食啦!當然有添食牛,蠔,蝦,三文魚刺身啦!中途又食下雪糕添,哈哈,食完又再滾過,放心肚仔無炸型。慢慢坐慢慢食真係舒服,服務員又好好講解湯底點做,一個晚飯就食上3個小時,好滿足!最後讚好餐廳仲有Movenpick雪糕送贈,好唔客氣咁食晒lu。呢一餐真係好滿足呀!正呀!
呢一餐真係好滿足呀!正呀!