2014-07-19
今日喺呢頭睇完醫師~坐左咁耐事後要搵個地方急醫下個肚仔~安慰下自己!經過呢間店~比佢喺出面D炸魚皮吸引,佢地仲話係每日即炸~!好出名咁話喎~喺門口已經問阿姐~魚皮河係咪呢D一碟碟咁上~佢話 : 係~望多兩望就忍唔住決定入去滿足一下自己 hehe~入到去口痕痕叫左個牛筋魚皮米線多蔥,加多個油菜點知上枱的魚皮唔係出面D一碟碟,而係少左半份~!~~~噢~我問返服務員點解會咁,佢話因為我叫左個双拼麵, 一碟碟係正價份量....佢仲好唔客氣咁問我係咪要改正價...V__V我見佢咁有氣勢..輸左半條街~明白了便算...米線份量好夠~~而且唔會煮得太淋~水準之作牛筋煮得好淋得黎又有少少咬口~!有d入口咬咬下仲有會張住上顎骨膠原好重的感覺~正!聲稱鮮炸魚皮 - 唔算話好脆,浸入湯冇GI GI聲,幸好咬落去仲有卜卜聲~水準一般,唔係特別出色,我問服務員會唔會有特價加油菜,佢就話冇,咁唯有正價叫碟菜LA上到枱只有咁4,5條一開二,噢~正價都咁少,特價都唔知點煮...怪唔得冇特價LA!!幸好都唔會太老~軟硬適中!食完埋單~發覺個口勁乾~好明顯d湯底加左好多''師夫''..總括黎講..算係見識過佢的出品~可見
喺門口已經問阿姐~魚皮河係咪呢D一碟碟咁上~佢話 : 係~
望多兩望就忍唔住決定入去滿足一下自己 hehe~
入到去口痕痕叫左個牛筋魚皮米線多蔥,加多個油菜
我見佢咁有氣勢..輸左半條街~明白了便算...
米線份量好夠~~而且唔會煮得太淋~水準之作
幸好都唔會太老~軟硬適中!
總括黎講..算係見識過佢的出品~可見的未來相信唔會再見,真心希望佢地他日可以有所進步
Other Info. :
店舖本身有一格洗手間,男女共用...!米之連人入去就辛苦少少了,入到去要攝到埋左右避避先閂到門,可以的話忍一忍~搵另一個地方好了~!