(Non-member)
2009-08-04 70 views
一直都住係沙角村附近,所以都經常光顧沙角大排檔。平常晩飯多數食另一邊的小菜(可以打邊爐任食那間),不過當晩那邊太多人,所以就決定去金沙角。其實野食不過不失,炸乒乓波好彈牙,值得一試。叫左其他好standard的小菜,例如西檸雞,咕嚕肉等等就好普通。除左個樣似之外,材料同埋味道都唔得,以上兩個菜,都係食粉多過食肉。。。。。食飽埋單啦,一開始個人比張單我地話係$730,咁我地覺得個數差唔多(13個人食飯)就比左8張100蚊紙。之後個人返黎話要先計錯左數,計少左$60,無得找錢。第一,就算真係計少都有得找$10啦。第二,我就真係唔信佢地會計少數,好明顯就係因為我地比左$800,又見我地個樣好後生,唔會同佢地嘈,所以就老屈我地。果日有人生日,又係搞Farewell Party,所以都無同佢地嘈。我地成班朋友都覺得這間金沙角的經營手法好有問題,大家千萬不要去。我情願去另一邊要等位,都唔想再比人呃錢。
一直都住係沙角村附近,所以都經常光顧沙角大排檔。
其實野食不過不失,炸乒乓波好彈牙,值得一試。
之後個人返黎話要先計錯左數,計少左$60,無得找錢。

第一,就算真係計少都有得找$10啦。
我情願去另一邊要等位,都唔想再比人呃錢。