2022-11-10
漸涼嘅天氣🍂當然係打邊爐嘅季節!又拉埋火鍋控去最喜愛之一嘅 #一鍋堂 大開食界啦❤️❤️冬天食飽飽儲備能量是常識吧😆是晚揀咗最高級別嘅C套餐(成人$288另加一)涮番夠本!!湯底要咗經典款式✨蘿蔔粟米豬骨湯!有三大嚿豬筒骨🐽湯底足料到呈奶白色👌🏻湯滾前食住自助前菜吧嘅✨麻辣雞腎& ✨涼拌秋葵 !飲住汽水同自家製茶飲先🥤之後開始進攻梗係點牛先啦🥩最推薦✨無添加300天安格斯牛肉&✨澳洲M5和牛板肉!牛肉味濃兼入口軟熟!質素不容置疑👍🏻👍🏻鍾意再濃啲牛味且有咬口的話😙記得試埋✨封門柳!牛魔王朋友話款✨100%濃汁爽彈牛丸 都千萬唔可以錯過!!. 另外每次必狂食嘅點少得推介海鮮😍😍首推✨手切白鱔片!鮮嫩軟滑百吃不厭💖仲有✨手串生猛海蝦!肉爽彈牙到令Be食咗十串😝我哋仲點咗海量新鮮✨沙白蜆 !令整鍋湯鮮味更昇華呀!!其後食嘅✨爽滑豬肚, ✨八吋長腳蟹棒, ✨真係鴨血, ✨日本南瓜, ✨流心芝士丸, ✨神仙豆腐……都無一係唔好食😋😋最最後必須指定動作食埋佢哋嘅自家製冰品🥡是日係✨青蘋果雪葩!清甜味道真係啱哂做大餐後嘅甜品呀🍏. 暢食嘅呢120分鐘係幾滿意🤗座位闊落舒服!食物質素有保證!店員收碟又有效
暢食嘅呢120分鐘係幾滿意🤗座位闊落舒服!食物質素有保證!店員收碟又有效率!總括嚟講…就係好快又會去再食😉😉