Restaurant: E Pot (XX Arcade)
Info:

4 day(s) ago 0 views
天氣凍,朋友好想食火鍋,於是揀咗性價比高嘅一鍋堂。揀咗期間限定嘅金湯椰子雞鍋作為湯底,這個湯底不單香濃,還帶有椰子的清甜,十分開胃。這裡的食材選擇相當豐富,我特別點了以下幾樣:日本產黑毛和牛:肉質鮮嫩,入口即化。極上安格斯牛小排牛肉帶有美味的油花,烹煮後的口感非常滑順。手工黑松露墨魚滑充滿黑松露的香氣👍🏻我鐘意手工蟹籽鮮蝦滑手打真係好Q彈。手串鮮海蝦新鮮的海蝦,肉質緊實,煮熟後色澤誘人。真係花膠件追加左幾次,口感非常滑嫩,而家同個湯底好夾。封門柳肉質鮮美,唔錯!壽喜燒黑豚肉好軟嫩,唔洗加醬油都好好味。另外,特別推薦自家製的鴨屎香檸檬茶,味道唔會太甜,而且有茶香。打完邊爐仲有雪糕任食,真的非常滿足!

天氣凍,朋友好想食火鍋,於是揀咗性價比高嘅一鍋堂。

這裡的食材選擇相當豐富,我特別點了以下幾樣:

日本產黑毛和牛:
肉質鮮嫩,入口即化。

極上安格斯牛小排
牛肉帶有美味的油花,烹煮後的口感非常滑順。

手工黑松露墨魚滑
充滿黑松露的香氣👍🏻我鐘意

手工蟹籽鮮蝦滑
手打真係好Q彈。

手串鮮海蝦
新鮮的海蝦,肉質緊實,煮熟後色澤誘人。

真係花膠件
追加左幾次,口感非常滑嫩,而家同個湯底好夾。

封門柳
肉質鮮美,唔錯!

壽喜燒黑豚肉
好軟嫩,唔洗加醬油都好好味。

打完邊爐仲有雪糕任食,真的非常滿足!
  • 真係花膠
  • 鴨屎香檸檬茶
  • 金湯椰子雞鍋
6 day(s) ago 0 views
為左慶祝媽咪大壽,就揀咗旺角#一鍋堂 。佢哋其中一個Lv 4套餐,貪呢度食材夠曬新鮮,種類多,抵食又好味,店內光線足夠,環境整潔,坐得非常舒適。性價比超高💯。現時午市 2點半後入座,即享88折。晚市 9點入座 即減 $20,增加 30 分鐘"由於有老人家 ,今次就唔食麻辣湯底,試試佢地新嘅✨胡椒豬肚✨ 湯底唔太濃,唔會搶咗食物嘅原味道👅 ,淥海鮮同牛肉就啱晒啦👍🏻呢度肉類嘅選擇真係多到你眼花撩亂,全部都係新鮮靚貨🥩。特別推介日本產黑毛和牛,肉質細膩,油花分佈均勻。就咁喺湯底輕輕一煮,肉嘅鮮味就爆出黎,每一口都係一種享受,真係超美味🤤。另外飲品🧃類花多眼亂,除咗一般嘅罐裝汽水、紙包飲品 仲有冷泡花果茶、即沖熱茶同啤酒🍻等!食到尾聲點少得,除咗杯裝雪糕,仲有軟雪糕同乳酪,真係好飽好滿足😌西班牙依比利橡果豬是日推介鮮貝A類鮮海蝦蟹籽鮮蝦滑龍躉頭腩鮮鯇魚腩花膠八吋長蟹棒醬爆瀨尿牛丸紫菜豬肉丸鹵水雞翼
西班牙依比利橡果豬
八吋長蟹棒
醬爆瀨尿牛丸
紫菜豬肉丸
鹵水雞翼
超過10款港式湯底可以揀之外,配料亦都超級超級多🥳我今次揀咗Lv.3 🙌🏼特選安格斯牛肉.海鮮放題 $258包括可以食到👇🏻特選安格斯牛肉、封門柳、牛脷心托、嫩滑醃牛脊肉、腐乳撈羊柳、鱼魚釀烏雞片、花雕醉雞子等等!佢哋嘅湯底種類都成15款以上嘅港式湯底任你揀!今次就試下佢哋嘅限定款 - 金湯椰子雞鍋,啱啱滾起就飲一啖,香濃椰香加埋清甜雞湯😋打邊爐嘅配料嘅選擇多到癲!想食新鮮嘅蔬菜?肉類?海鮮?冇問題!樣樣都有齊,仲要份量十足!特別講下佢哋嘅蔬菜,真係新鮮到爆,啱啱送到嚟咁!等你一次過食勻晒所有!🥬🥩🦐我個人特別鍾意墨魚滑同埋唔同嘅蜆類海鮮!就算只係嗌中等價位,肉類超多選擇,牛肉豬肉雞肉,連羊肉都有~肉嘅質素亦都好👍🏻提提大家記住要預早訂位,因為真係好多人🫱🏼‍🫲🏽

超過10款港式湯底可以揀之外,配料亦都超級超級多🥳

我今次揀咗Lv.3 🙌🏼
特選安格斯牛肉.海鮮放題 $258
包括可以食到👇🏻

我個人特別鍾意墨魚滑同埋唔同嘅蜆類海鮮!

肉嘅質素亦都好👍🏻

提提大家記住要預早訂位,因為真係好多人🫱🏼‍🫲🏽

2024-12-03 1541 views
📍一鍋堂😍多年屹立不倒的任食火鍋👍~今日去旺角豉油街分店食LV4日本和牛😘9點入場可以減$20同埋有額外多30分鐘食🤪👍啱晒我呢啲持久戰鬥嘅牛魔王☺️👍~日本產黑毛和牛😍好耐冇食過咁正嘅任食和牛😘油脂分布非常平均🤪入口即溶😍食到停唔到口🥳~極上牛小排😛極上牛小排質感冇咁油膩😘加上比較有牛味🤪肉質亦都非常鮮嫩😛適合長期戰鬥😎~伊比利亞橡果豬😘豚肉嘅質素非常高😍味道非常鮮美🥳完全唔會韌👍~手串鮮海蝦🦞海蝦非常新鮮😘入面啖啖肉仲有唔少膏👍~手工蟹籽鮮蝦滑 手打墨魚丸 手打蝦丸😘各種手打丸類一如以往非常高質😘全部爽口彈牙🤪用料上乘☺️👍~出面各類任拎嘅食品都非常高質😍包括有多種特式丸類😘蔬菜🥬炸物等等👍~另外飲品🥤雪糕🍦都齊全😛仲有我最愛嘅台灣茶👍~餐廳環境靚😍食物質素高🥳店員服務態度好👍12月轉咗新餐牌煥然一新😍下次一定再嚟食🤤📍一鍋堂 (XX Arcade) (旺角)旺角豉油街60-104號XX Arcade東翼2樓
📍一鍋堂😍多年屹立不倒的任食火鍋👍

包括有多種特式丸類😘蔬菜🥬炸物等等👍

~另外飲品🥤雪糕🍦都齊全😛
仲有我最愛嘅台灣茶👍

下次一定再嚟食🤤

📍一鍋堂 (XX Arcade) (旺角)

旺角豉油街60-104號XX Arcade東翼2樓
2024-11-01 3671 views
最近同朋友去左食一鍋堂質素同以前一樣仍然係keep得好好每樣食材都新鮮可口選擇又勁多樣特別係以下幾款我個人特別喜愛既火鍋單品🙌🏻🤩.湯底係限定既金湯椰子雞鍋😆椰子既香氣濃郁搭配著嫩滑既雞肉醇厚而不油膩呢種獨特既湯底為各種食材提供左完美既風味不論係肉類定係海鮮同呢個湯底都好夾🤩壽喜燒黑豚肉既肉質鮮嫩入口即化令人回味無窮😍.西班牙栗飼豬梅肉肉質細膩油花分佈均勻令人每一啖都感受到肉既香氣🫶🏻.西班牙依比利亞橡果豬都好好食特選既豬肉帶有綿密既肉感搭配火鍋既湯底更添風味👏🏻蝦膠釀油條好令人驚喜脆口既油條內裡夾帶著鮮蝦既香滑口感層次感十足🤩.而野生竹笙就有一種獨特既口感輕盈而富有彈性為火鍋增添左清新既風味😆.半殼帆立貝好鮮美鮮鯇魚腩入口鮮嫩而滑口同火鍋既湯底完美融合👍🏻.餐廳仲提供左各式各樣既熟食同蔬菜選擇令人能夠隨心所欲咁調配出自己喜愛既鍋品最後仲有雪糕做結尾🫶🏻呢間任食火鍋餐廳真係樣樣野食都好高質又新鮮又好食推介~🤩🤩
最近同朋友去左食一鍋堂

呢間任食火鍋餐廳真係樣樣野食都好高質
又新鮮又好食
推介~🤩🤩
2024-10-30 3395 views
寶寶鐘意打邊爐,岀面逐碟叫話貴啦一鍋堂火鍋放題任食話啱哂🎉有幾個Lv可揀今次揀Lv5,可以食150 分鐘🥘😂有16款鍋底選擇 😚😚寶寶揀左金湯椰子雞鍋鍋底足料,鮮甜椰子雞湯味濃寶寶鍾意食牛🤩🤩日本產黑毛和牛,真手切牛肉都係任食架鮑魚、元貝,桶蠔等海鮮都任食😍😍任食得嚟食物質素都好好黑毛和牛嫩好滑,油花好均勻🤩🤩自助吧飲品同食物都係無限供應啤酒都任飲自家製洛神花茶之類都少甜 好健康丫
寶寶鐘意打邊爐,岀面逐碟叫話貴啦
一鍋堂火鍋放題任食
話啱哂🎉
有幾個Lv可揀今次揀Lv5,可以食150 分鐘🥘😂
有16款鍋底選擇 😚😚
寶寶揀左金湯椰子雞鍋
鍋底足料,鮮甜椰子雞湯味濃
寶寶鍾意食牛🤩🤩
日本產黑毛和牛,真手切牛肉都係任食架
鮑魚、元貝,桶蠔等海鮮都任食😍😍
任食得嚟食物質素都好好
黑毛和牛嫩好滑,油花好均勻🤩🤩

自助吧飲品同食物都係無限供應
啤酒都任飲
自家製洛神花茶之類都少甜 好健康丫
👨🏻‍🍳回本攻略:·⚜️锅底15选2/1‼️‼️招牌潮汕汤/ 麻辣/ 沙参鱼骨/ 番茄/ 冬阴功/ 胡椒猪肚等15钟锅底任选根据喜好选择就可盲点了番茄和麻辣都超正宗~每一种锅底里面都有配料喔😲..不单只是汤水⚠️广东人表示潮汕汤底会有些热气里面有炸鱼块·⚜️和牛必点!!🤤脂肪组织多的吃得超超超超爽啊!吃起来相当细嫩整片下锅也不会散‼️喜欢肉脂感的一定要多来几盘才行💯⚠️和那种机器拼接的柔是真的不一样。真香!品质和牛肉畅吃🤩还有各种海鲜🦞·⚜️饮料柜里供应各种饮料🥤蔬菜也是很新鲜放在g冰柜里任取✅旁边有小吃区、水果区、还有一些卤味和凉菜😋冰淇淋🍦也都包含在自助里✅不!限!量!·⚜️上菜速度也快基本下单即刻就送到了手机扫码肉类和海鲜🦞其余都在自助区喔~「午市2點半後入座,即享88折晚市9點入座即減$20,增加30分鐘」
👨🏻‍🍳回本攻略:
·⚜️锅底15选2/1‼️‼️
根据喜好选择就可盲点了番茄和麻辣都超正宗~
每一种锅底里面都有配料喔😲..不单只是汤水
⚠️广东人表示潮汕汤底会有些热气里面有炸鱼块

·⚜️和牛必点!!
⚠️和那种机器拼接的柔是真的不一样。
真香!品质和牛肉畅吃🤩还有各种海鲜🦞

·⚜️上菜速度也快基本下单即刻就送到了
手机扫码肉类和海鲜🦞其余都在自助区喔~
「午市2點半後入座,即享88折
晚市9點入座即減$20,增加30分鐘」
2024-10-23
Dinner
Dining Offer
Tasting Event
2024-10-26 2060 views
好似標題咁講,平價,但係感覺唔太新鮮不過最驚喜係佢啲火鍋料,原來唔使加錢都有好多內臟!一開頭食嘅豬潤覺得好好味之後又覺得好硬醉雞冇酒味,而且啲雞肉好嚡好硬,之前馬鞍山食嗰間氣噗噗好好多~連豬肺都有丸佢呢度啲前菜唔係咁新鮮麻麻哋好食,但係滷水雞肉OK嘅呢個長腳蟹喎,蟹當然唔係質素好,但係個湯底都OK,有好多菇!蔬菜好新鮮!兜兜好滿俾人拎!食咗菜心同娃娃菜都好正 連羽衣甘藍都有不過整體而言覺得大部份食物都麻麻哋新鮮 而且任食嘅肉麻麻哋好味,係羊肉香啲服務OK,唔會話好即刻趕走人呢間嘢有獨立廁所唔錯
好似標題咁講,平價,但係感覺唔太新鮮

連豬肺都有

佢呢度啲前菜唔係咁新鮮麻麻哋好食,但係滷水雞肉OK嘅

服務OK,唔會話好即刻趕走人

呢間嘢有獨立廁所唔錯
Tea
2024-10-22 2230 views
1. 無安排足夠嘅枱我哋有大概30個人去訂位,早一個月已經訂好,當日去到,佢仲要我哋加櫈搭個主席位咁樣坐,講緊嗰個主席位夾係另一張長枱之間,超級窄好冇,我早一個月去訂位枱都畀唔夠我。咁多咗人咪直接坐去啲冇人嘅位,個侍應一邊暴走唔停留一邊超快速咁講:呢個位有人book咗㗎喇佢又唔安排足夠嘅位畀我,又唔畀我坐其他位,講緊我早咁多book位喎。2.態度唔好食嘢時間兩小時,夠鐘佢叫人走,佢直接過嚟啲枱話:「走啦走啦」咁樣,我唔係要求你超級有禮貌,但係咁樣真係好冇禮貌😅正常火鍋店都係講用餐時間到之類啦,邊有人講走啦走啦㗎

1. 無安排足夠嘅枱

2.態度唔好
2024-10-18
Dinner
2024-10-20 2263 views
難得準時收工,梗係即約班friend出嚟食嘢啦, 一班人烚下烚下好開心, 就去咗豉油街"一鍋堂"。好耐無黎,啲套餐都轉哂,有好多新款式野食。揀左LV4 日本產黑毛和牛、極上牛小排、伊比利亞橡果豬、桶蠔 • 海鮮餐。係1900前離座仲減$40, 300蚊有抄,超抵。而2100 後入座,減20仲送食多30分鐘。而家有限定湯底2款,我地揀左松葉蟹蕃茄黑胡椒湯,蕃茄香濃,帶住蟹既鮮甜。👍Lv4 餐可以食lv1 -lv4 有既野,咁我就梗係專攻lv4 先有既野啦。😍黑毛和牛要係咁食,靚仔,入口即溶。唔鐘諗咁肥美既,可以食極上安格斯牛小排,牛香有口感。壽喜燒黑豚肉,好意外咁好味,肉質腍,壽喜燒味唔會搶左肉香。👍牛黄喉,好少食到,好爽口。是日推介鮮貝,係兩款蜆,帳卜卜,少少海水咸味,好鐘意呀。桶蠔,新鮮肥厚大大隻。海鮮仲有海蝦、帆立貝、龍躉頭腩,啱哂鐘意食海鮮既我。野生竹笙,索哂湯汁既精選材料✌️鮮蝦雲吞,大粒餡料足。自助區都有好多配料選擇,丸、蔬菜;有熟食,炸雞粒、咖哩魚蛋、炒飯、豬手等; 飲品就最鐘意冷泡茶,羅漢果菊花茶、鴨屎香檸檬茶、薄荷烏龍茶、洛神花茶,解渴養生。食埋雪糕就夠哂完美。

好耐無黎,啲套餐都轉哂,有好多新款式野食。

牛黄喉,好少食到,好爽口。

是日推介鮮貝,係兩款蜆,帳卜卜,少少海水咸味,好鐘意呀。

野生竹笙,索哂湯汁既精選材料✌️

鮮蝦雲吞,大粒餡料足。

食埋雪糕就夠哂完美。
2024-10-18 2309 views
🔊🔊🔊火鍋控留意💁🏻‍♀️❣︎一鍋堂❣︎而家午市2點半後入座,即享88折,晚市9點入座即減$20,仲增加多30分鐘用餐🍽️時間⏰添,比你哋慢慢食慢慢傾🤗今晚同老公來嘆返set lv5套餐先😋呢個餐不得了😍日本🇯🇵產黑毛和牛,海鮮係任食架,仲有松葉蟹腳添😍最正係連指定生啤🍻都係任飲🤩晚市9點入座每位只需$418咋🤑千祈唔好錯過啲噤筍嘅優惠🏃🏻‍♀️💁🏻‍♀️怡怡推介以下必食系列😋❣︎日本產黑毛和牛❣︎任食都有呢種質素去邊度搵,油花超靚😍肉質豐潤,口感柔軟細緻。❣︎時令海鮮❣︎海鮮一定係回本之選👍🏻蜆洗得好乾淨無沙,鮑魚厚肉,生蠔肥美,仲有埋大大隻松葉蟹腳,放題食到噤嘅質素唔錯😋👍🏻❣︎花雕醉雞子❣︎雞子大大粒😋脹卜卜,唔係到到放題都有得食架。❣︎手串鮮海蝦❣︎啲海蝦超新鮮😋上枱時仲郁架🤤用竹籤串好晒👍🏻方便食用。❣︎雪糕❣︎除左自助區有雪糕機之外,佢嘅雪糕杯都一定要食,有幾隻味揀,我食嘅黑芝麻味夠濃郁😋雪糕夠滑👍🏻

💁🏻‍♀️怡怡推介以下必食系列😋
❣︎日本產黑毛和牛❣︎

❣︎時令海鮮❣︎

❣︎花雕醉雞子❣︎
雞子大大粒😋脹卜卜,唔係到到放題都有得食架。

❣︎手串鮮海蝦❣︎
啲海蝦超新鮮😋上枱時仲郁架🤤用竹籤串好晒👍🏻方便食用。

❣︎雪糕❣︎

2024-10-14
$463 (Last Night Supper)
  • 日本產黑毛和牛
  • 花雕醉雞子
  • 雪糕
  • 海蝦
😊早前我試咗一間位於旺角嘅火鍋店,名叫「一鍋堂」。佢哋嘅70分鐘定量火鍋餐真令人回味無窮,所以今日我又嚟啦!湯底我係叫咗藥膳湯底,開胃又補身,口感鮮美,越飲越有味,實在係物超所值。😊🍲🎉🍲呢個湯底採用眾多嘅天然草藥熬煮,清甜並帶點滑嫩。真心推薦俾各位,尤其係想補身體嘅朋友!👍😄鍋堂嘅美國牛板腱片簡直係我favourite。😍😍呢個我不得唔分享,佢哋嘅牛肉質地鮮嫩,蘸一蘸醬汁,再滾熱嘅藥膳中燙一燙,扒一口,整個口腔都被滿滿的牛肉風味給洗禮了。厚實嘅咖哩豬皮魚蛋, 入口及化,入口即溶,彈一彈,新鮮的滋味冇得輸,跟住嚟跌真係好有滿足感。🥴這個真是一道極品美食。豬皮Q彈的口感加上入味的咖哩伴隨著一口爽快的魚蛋齊齊進入口中,美不勝收。🐠🍛😮仲有代表火鍋必點嘅紅燒豬軟骨, 甘香有勁咬,夠味夠惹味。個人推介之選𠱁👌。味道濃郁,口感也非常的腍軟,併配上一些蔬菜就更加美味了。驚豔呀!讚讚讚!🐖👌😍係佢哋紅燒豬軟骨同豬皮魚蛋之間,我嘗試佢哋嘅羽衣甘藍,宜家健康飲食嘅概念越嚟越普及,有時飲嘅學餐都唔得唔著住呢個節奏,讚啵!🥬👏呢度價錢公道,用餐環境舒適。難怪係那麼受大家的喜愛。離開火鍋店後,我們帶著滿滿的肚
呢度價錢公道,用餐環境舒適。難怪係那麼受大家的喜愛。離開火鍋店後,我們帶著滿滿的肚子和滿心的喜悅,看起來,我下次仲會想再嚟食嘅!❤️❤️

食物的質量很重要,不過一間餐廳嘅環境同埋服務態度都系好重要嘅,一鍋堂就系呢種餐廳,令我哋系呢三個方面都得到很好嘅體驗👍🏻店內仲有每日新鮮嘅水果野菜可以隨意選擇,有熱湯有涼湯,既健康又美味。呢度嘅紐西蘭羊卷肉片,濃郁嘅口感令人無法忘懷,燙一燙,啱啱好嘅熟度,再沾上佢哋自製嘅醬料,非常過癮😋😋😋。肉質嫩滑,味道鮮美,實在係超值之選!🥩火鍋湯底: 養生藥膳湯湯底係火鍋嘅靈魂,湯底嘅味道鮮美濃厚,好吸引你一樣一樣咁放入食材。養生藥膳湯底, 喺返多汁嘅肉同新鮮嘅蔬菜之間,好正。 咖哩豬皮魚蛋同埋麻辣鴨血豆品,佢哋嘅色澤豐富誘人,味道美味到令人一口接一口😽😽😽。豬皮吸收咖哩嘅味道,爽口得黎又帶點微辣,好喜歡咁嘅口感。再嚟就係麻辣鴨血豆品,每一粒都嚐得出麻辣醬料嘅香辣氣息,實在係火鍋嘅好拍檔,嗜辣嘅你一定要試一試🌶️餐廳環境舒適,店內的服務人員態度非常友善,如果你在尋找一間旺角的火鍋餐廳,"一鍋堂"你可以try,大家下次有機會一定要來體驗一下哦😉!

火鍋湯底: 養生藥膳湯

啱啱聽朋友話呢度有間叫一鍋堂嘅火鍋店平日午餐超值,就係我今次嘅火鍋新選擇👏。叫咗一份70分鐘嘅定量火鍋餐(日本黑毛和牛肉片)。OMG,份量驚人!牛肉片厚實,新鮮嫩滑,剛好又係我最愛嘅和牛,陣陣牛香撲鼻而來,令人垂涎三尺😋。火鍋嘅湯底選擇咗櫻花蝦湯,精緻濃郁嘅湯底包裹住火鍋內嘅各種菜肴,俾人一種幸福感。加上湯底嘅櫻花蝦微微嘅甜味,口口都帶有海洋味道🌊。我再火鍋中放入韓式涼伴豆芽,爽脆嘅豆芽與湯底融為一體,吃起來口感非常爽口🥰。其次就係出前一丁麵。咬一口麵,麵口煙韌,湯汁吸得透透底,口口都是醇美湯底,真係無得頂🍜。最後嘅菜芯實在係令我驚喜。淡綠嘅菜芯在湯底中輕輕搖曳,味道清香,口感爽脆,吃後感覺身心都清新起來🌱。我終於明白為啥朋友咁推薦一鍋堂呢間店,不單止因為呢度嘅食品種類豐富,而且食物美味得令人垂涎。更重要嘅係,這裡超級的物有所值,驚人嘅價格配上這樣嘅美食,真是難以置信!✅評分:味道 : ⭐️⭐️⭐️⭐️【4】環境:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️【5】服務:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️【5】衛生:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️【5】抵食:⭐️⭐️⭐️⭐️【4】

✅評分:
味道 : ⭐️⭐️⭐️⭐️【4】
環境:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️【5】
服務:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️【5】
衛生:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️【5】
抵食:⭐️⭐️⭐️⭐️【4】
2024-09-20 2637 views
一鍋堂火鍋真係食得過高級又經濟,又有傳統港味,實在太只得食啦!60分鐘半自助火鍋放題,種類好多,只要$68!無論係新鮮青菜定係滑嫩豬肉都任你揀,食到你心滿意足😝😝👍。仲有佢哋嘅芫荽皮蛋湯底,清湯醇厚,皮蛋與芫荽嘅香味互相融合,營養豐富又美味可口,清淡之中又唔失滋味🥳。有多款滋味配料同飲品任你揀選,足以滿足你嘅口腹之慾🍜🥤。♦️ 蟲草花燒賣 ♦️蟲草花燒賣實在係我嘅心頭好,燒賣皮薄餡好,充滿蟲草花嘅滋味,每一啖都有驚喜,外脆內嫩,就算食完再多返都會覺得唔夠!👏🏼👏🏼😉♦️ 泡椒燘豬手 ♦️泡椒燘豬手味道同口感更係一流!豬手燜得腍牙唔韌,配埋泡椒一齊燘,滋味豐富,紮實可口😊。飽口之餘,一啖更勝一啖,食完一啖就好想再點一份!😤♦️ 麻辣鴨血豆品 ♦️麻辣鴨血豆品更係一試愛上!麻辣醬醬汁足,但仲保持咗鴨血同豆品嘅原汁原味,麻而唔辣,香而唔濃,佢係我飯後最好嘅餐點之一! 😍😍🙋🏼‍♀️每一口都充滿驚喜,味道可口醇美,健康又美味,足以滿足你鍾意嘅口味😊😊👍。不講,我就係嚟一鍋堂火鍋食,環境乾淨企理,員工親切友善,實在係無懈可擊!入得廚房,贏得大街,食過之後,你一定會同我一樣覺得物超所值,唔試點真係亏大啦!❤️😄👍

♦️ 蟲草花燒賣 ♦️

♦️ 泡椒燘豬手 ♦️