2004-02-08
要成個月booking, 仲要做後備先有位, 真係要試o下係咪咁勁~ 一行十三人, 但因之前已經book o左十四人, 唔減啦, 食多d啦~ 蜜味鴨胸- 唔錯, 幾香口~桂花炒素翅- 即係蛋炒素翅, 加桂花碎o係面, 我鍾意依味, 幾清, 好味~鮑粒蠔鼓鬆- 用生菜包住食, 一般啦~竹笙上素- 一般~花膠響螺豬尾骨燉水鴨- 唔錯! 好甜~金門炸子雞- 真係皮脆肉滑喎~ 禽流感都照食呀~咸蛋黃炒蟹- 油o左d喎....西芹桂魚球- 都ok~臘味炒飯- 油o左d, 但都幾好味~陳皮紅豆沙- 雖然無崩牙成o既"紅豆泥"咁勁, 但都係無殼o架, 係逐粒去殼, 勁~~ 佢話如果下次想飲濃d, 同佢講, 佢會加多二�O 紅豆~ 菜單價: $4100 / 14 位, 埋單時娥姐話免收飲品~講真就唔係話特別好食, 但都唔錯喎~去依度睇相喇:http://community.webshots.com/album/114966576wxRnOG
蜜味鴨胸- 唔錯, 幾香口~
鮑粒蠔鼓鬆- 用生菜包住食, 一般啦~
竹笙上素- 一般~
花膠響螺豬尾骨燉水鴨- 唔錯! 好甜~
金門炸子雞- 真係皮脆肉滑喎~ 禽流感都照食呀~
咸蛋黃炒蟹- 油o左d喎....
西芹桂魚球- 都ok~
臘味炒飯- 油o左d, 但都幾好味~
講真就唔係話特別好食, 但都唔錯喎~
去依度睇相喇: