隱世燒烤而且價錢實惠,係香港都可以食到美味既串燒!同埋佢地開到夜晚2點,真係好啱一班朋友出黎飲酒傾下計既地方!燒茄子💰35 7⃣️點5⃣️分分完整大大條茄子切開燒,然後上面有蔥花及辣椒粉既陪襯顏色,睇落好開胃。然後食落去好有燒烤味,茄子味也很濃郁,然後因為調味料既關係更會有小小辣辣地既口感,除吃之外,佢仲充滿蒜蓉味,正!/燒生蠔 💰25 7⃣️點5⃣️分生蠔好大隻,而且陣陣蒜蓉味瀰漫你周圍,係小編影佢既時候已經流曬口水好想食。佢既味道唔腥,而且又唔會太乾,剛剛好,抵食!隱世燒烤而且價錢實惠,係香港都可以食到美味既串燒!同埋佢地開到夜晚2點,真係好啱一班朋友出黎飲酒傾下計既地方!燒茄子💰35 7⃣️點5⃣️分分完整大大條茄子切開燒,然後上面有蔥花及辣椒粉既陪襯顏色,睇落好開胃。然後食落去好有燒烤味,茄子味也很濃郁,然後因為調味料既關係更會有小小辣辣地既口感,除吃之外,佢仲充滿蒜蓉味,正!/燒生蠔 💰25 7⃣️點5⃣️分生蠔好大隻,而且陣陣蒜蓉味瀰漫你周圍,係小編影佢既時候已經流曬口水好想食。佢既味道唔腥,而且又唔會太乾,剛剛好,抵食!/牛舌 💰18 7⃣️點5⃣️分爽口彈牙好味道,牛肉味濃,而且火候把握得好好,牛舌食上去唔乾

燒茄子💰35 7⃣️點5⃣️分分
燒生蠔 💰25 7⃣️點5⃣️分

燒茄子💰35 7⃣️點5⃣️分分
燒生蠔 💰25 7⃣️點5⃣️分
牛舌 💰18 7⃣️點5⃣️分
爽口彈牙好味道,牛肉味濃,而且火候把握得好好,牛舌食上去唔乾唔嚡唔韌,都幾鮮味。
沙律丸 💰15 6⃣️點5⃣️分
味道和想像中沒有出入,所以沒有太大驚喜,但還是不錯吃的,喜歡食酸酸甜甜既朋友仔可以order佢,因為熱辣辣又有點焦香既皮入面有濃濃既沙律,都幾開胃。
豬頸肉 💰15 8⃣️分
味道濃郁下次去都會點佢食,因為真係平價又抵食。同樣都係火候掌握得好好既菜式,因為食落佢唔會好乾,仲維持肉汁在內,所以當你食既時候整個口腔就好似被豬頸肉支配左,不能自拔。
紐西蘭肉眼扒 💰98 8⃣️分
我地要求左係五成熟嘅牛扒。想講佢地d牛扒賣相相當誘人,而且煎得又好靚。粉紅色既小鮮肉質展現在你的眼前,你仲抵得住誘惑嗎?
四川雞全翼 💰22 7⃣️點5⃣️分
佢地d自家醬料總係有點小小的辣香味,你會發現食得好過癮。雖然佢寫四川,但其實唔會真係好辣,可以食小小辣既朋友仔都可以品嚐。
台灣腸💰15 7⃣️分
有點小失望...唔係佢唔好食,而係依隻台灣腸竟然唔係黑椒味!!!黑椒味真係我既最愛,味道濃郁,有點小辣可以刺激下你既味蕾同埋令你食慾大增。但今次食這個台灣腸只是原味?好食,但未去到驚艷。
燒菠蘿 💰18 7⃣️分
菠蘿都算新鮮同埋清甜。同樣地火候都掌握得好好,因為冇燒焦既味道同埋顏色,所以抵讚。雖然佢都多汁而且令你食落去好開心,但係小編對於菠蘿有一定程度的迷戀,所以如果佢再多d水份就好啦!
牛油蒜香娃娃菜 💰30 7⃣️點5⃣️分
我覺得佢係必點系列,因為食完一堆肉,都需要一些小清新既菜式去平衡一下味蕾。呢個菜式就不能錯過啦!雖然佢清新爽口好似好清冇咩味,但係牛油同蒜香既味道其實濃郁到你不敢相信,令到娃娃菜變得更惹味,同特別。
韭菜 💰30 6⃣️分
味道尚算ok,而且賣相也不錯,不過小編認為有點點偏乾,所以小失望,如果可以多d水份同醬汁就好!
薯條 💰28 7⃣️分
脆而且大條,比較粗身,其實見到鋪頭有賣啤酒,真係好啱一邊同朋友傾計,一邊飲酒配薯條,係一個好好既下酒菜。
牛舌 💰18 7⃣️點5⃣️分
沙律丸 💰15 6⃣️點5⃣️分