無論係正餐又好,定係同朋友宵夜吹下水,食串燒真係好正😆👍🏻點解屯門好似冇乜串燒店😭今次嚟到土瓜灣食串燒😙呢度舖仔細細,座位唔多,但係每一樣嘢都係即叫即燒,所以要比啲時間等下😚menu係最後啊😎.🍖肉類 全部都串燒都整得幾好味😍而我就推介羊架、雞中翼、雞髀肉同埋紐西蘭肉眼扒😎雞中翼個皮微脆肉嫩,雞髀肉一咬落去仲好多汁添🤤羊架食落去好淋,而且咬落去都好juicy😍好小可串燒店會有成塊肉眼扒食🤣我地嗌咗五成熟,肉眼扒側邊係筋位,食落去會比較韌,不過中間位就幾淋,唔錯😙.🦐海鮮蒜蓉燒蠔同剁椒蒜蓉燒蠔幾好食😋蠔唔係特別大隻,不過贏在唔會燒到乾爭爭😚中意食辣嘅可以試下剁椒,一食條脷就好麻😖.🥦蔬菜去串燒店,燒茄子一定係必嗌😍燒茄子真係要慢慢嚟🔥加埋咖蒜蓉、蔥同辣椒粉,正到不得了🤤.🍢其他鵝肝、薯條同燒賣都係一個唔錯嘅選擇😚鵝肝有就咁燒又或者係酒煮鵝肝😬就咁燒外面脆卜卜,食油香😍酒煮嘅酒味真係幾重,加上有啲菜係到就冇咁膩😙可惜當日冇曬芝士煙肉薯條,如果唔係應該都幾正😭薯條份量多又夠粗,而且食落去口感都幾綿😚
menu係最後啊😎
🍖肉類

全部都串燒都整得幾好味😍
而我就推介羊架、雞中翼、雞髀肉同埋紐西蘭肉眼扒😎
雞中翼個皮微脆肉嫩,雞髀肉一咬落去仲好多汁添🤤
羊架食落去好淋,而且咬落去都好juicy😍
🦐海鮮

蒜蓉燒蠔同剁椒蒜蓉燒蠔幾好食😋
蠔唔係特別大隻,不過贏在唔會燒到乾爭爭😚
中意食辣嘅可以試下剁椒,一食條脷就好麻😖
🥦蔬菜

去串燒店,燒茄子一定係必嗌😍
燒茄子真係要慢慢嚟🔥加埋咖蒜蓉、蔥同辣椒粉,正到不得了🤤
🍢其他

鵝肝、薯條同燒賣都係一個唔錯嘅選擇😚
Dining Offer
Tasting Event