2017-11-05 531 views
人生第一次食評。話説家住將軍澳,朋友話想食下呢間,咁就入左去。食食下,附近食客尖叫,我望過去,其中一部冷氣空位唔係貼住天花,竟然吊住隻好大隻既老鼠係到,半天吊。我地全部人都好驚,老闆拎起其中一張枱既餐牌,跳高向門口拍隻老鼠出去。只聽到老鼠慘叫,咩胃口都無晒。老闆當完全無事,唔抹個餐牌放返低走左去。事後,將呢件事同住係將軍澳既家人朋友講,點知佢地話原來之前都見過有老鼠係店內周圍走,但職員老闆都當無事,所以以後無去食。我覺得呢間店衛生好有問題,鼠患嚴重。當晚我坐角落頭卡位,附近冷氣漏水(不是滴水),成個地下同長櫈濕晒。淨係有一塊紙皮墊住地下就算。地下有好多垃圾,牙簽同雲呑,同樣無人清理。永久Black List!!
人生第一次食評。

永久Black List!!
2017-10-23
$70 (Dinner)