2006-10-04 53 views
呢一間又係歷史悠久, 真係好細個已經去食, 最出名係梅菜扣肉, 鹽焗雞! 我次次去呢度食野一定要叫梅菜扣肉, 一叫就可以食兩碗飯, 其他野已經可能唔食喇! 如果你鍾意食肥豬肉, 呢度d扣肉一定滿足到你, 夠晒肥但唔膩, 加埋d梅菜汁, 配飯一流! 講起都口水係咁流!以前呢間野唔收credit card, 要比現金, 但佢又值得一讚佢地係會與時並進, 而家已經可以用credit card埋單喇! 伙計係就係老左d, 想搵個靚女waitress睇下都冇, 不過食野咪可能專心d囉, 唔使兩頭望, 食都食多件啦!價錢唔知喇, 通常同屋企人去, 不過唔好預佢平, 但我諗唔會太貴, 一般啦!環保又係冇架喇, 估老feel. 你去都咩都唔好諗, 淨係食就會覺得冇介紹錯!