2024-01-27 190 views
聖誕假期時我帶寶貝女去石門的綠在區區回收家居廢物,準備搭鐵路前個女話想食雪糕,我就帶佢行京瑞廣場,行行吓見到有間店的海報有點吸引就光顧。當我想點極吸引的雪糕菠蘿包時,店員表示只在星期六、日供應,平日才DAY OFF的我感覺有點可惜>.<而餐飲反而我想飲熱飲,因為我本身食雪糕想用暖飲中和吓~~~寶貝女就點咗 signature uni-cone,士多啤梨雪芭配上朱古力醬,手握半件牛角包可以食落肚,寶貝女大讚好味而我就點咗聖誕限定的盒子,雙雲呢拿砌成雪人的雪糕,配上如聖誕樹設計的牛角包真係好有聖誕氣氛。我地點咗黃金燕麥奶和茶一杯,黃金燕麥奶個人覺在寒冷的天氣飲係好味而又暖身,而茶純粹是飲和食完甜食後讓自己清喉。個人覺得這小店的食物很好,如果平日都有菠蘿包雪糕就更好

而餐飲反而我想飲熱飲,因為我本身食雪糕想用暖飲中和吓~~~

個人覺得這小店的食物很好,如果平日都有菠蘿包雪糕就更好
2023-12-27
TakeAway