2023-12-14 38 views
🎄就嚟放聖誕節假啦🥳🥳圓圓話想去波波池親子餐廳玩,咁啱見到餐廳有聖誕推廣,好啦一於帶你去食飯玩波波池啦!☃️呢度啲兒童餐已經換晒聖誕主題啦,場內環境仲好有聖誕氣氛🥳今次我地叫咗好多野食,兒童餐份量仲好豐富添呀,差啲食唔晒🤣👶🏻兒童餐:我地叫咗聖誕小跑車同埋 Ho!Ho!Ho! 聖誕老人飯團便當,兩個餐嘅造型都咁出色,小朋友見到實好鍾意😍尤其係個聖誕老人壽司,整得超可愛呀!圓圓就最鍾意食炸雞翼同埋魚板串😚而我就叫咗個人蔘雞湯(半份)補下身,呢個雞湯有驚喜😍雞肉好嫩滑,啲湯仲好重人蔘味,配飯一流呀!🥩燒肉就梗係唔小得啦!我地叫咗韓牛前胸肉,香烤豬五花、三味牛小排(韓式秘製醬汁)同埋梨汁雞腿肉。肉類嘅水準一直都係咁高質素,我最推薦三味牛小排同埋韓牛前胸肉,鍾意食牛一定要試下!最後,甜品係我最最最推介嘅Kitkat 朱古力趣脆窩夫,窩夫超鬆軟而且好有蛋香,甜到適中,配埋Kitkat 朱古力超夾呀😍必點!🥤而野飲就叫咗熱聖誕薑餅人棉花糖朱古力、士多啤梨奶昔同埋Kitkat 朱古力忌廉沙冰,無論熱飲定凍飲都好啱食燒肉果陣飲😋小朋友一定鍾意!餐廳推薦指數:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

餐廳推薦指數:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻