2023-12-21 173 views
之前食過@misstira_hk嘅零卡糖現切韓式tiramisu,覺得味道唔錯👍🏻款式又多又靚🤩而家佢哋趁住聖誕佳節推出咗好有feel嘅雙重開心果口味🎄好有興趣要試試佢。雙重開心果脆脆提拉米蘇插上聖誕蛋糕裝飾草圈,加上綠色嘅主調真係好有聖誕氣氛🎊Tiramisu採用零卡糖製作,卡路里大大減少,食落更冇負擔😛開心果味一入口即爆發,堅果香氣濃郁,係可以滿足開心果控嘅濃度😆手指餅夠濕潤軟綿,喜歡中間夾有一層滑捋捋嘅開心果奶凍以及開心果白朱古力脆脆,口感一流😋😋限時優惠,購買開心果口味即贈送《聖誕蛋糕裝飾草圈》,聖誕節開party啱晒😎限量供應日期:2023年12月1至31日人均消費:$70推介指數(10分為滿分):8分

雙重開心果脆脆提拉米蘇

限量供應日期:2023年12月1至31日

人均消費:$70
推介指數(10分為滿分):8分

2023-12-20
TakeAway
$70 (Tea)