2009-01-06 76 views
遲來的聖誕party~在12月27日家中舉行其實只係3個女仔的聚會~一年一次~(雖然平時都會見~但係大食會係另一番風味)一早想訂呢間phd了因為唔係區區有~咁啱我嗰區有~但一路都好少機會會訂回家食的今次終於可以一試因為係聖誕期間的星期六~怕多人排~5點半打去訂~點知服務好好wo~呢d時候都會慢慢同你講點會抵d結果發現~推廣期間~自取的話~大批仲平過普通批!!!!普通批要$80~而推廣期間的大批只係$70!!!!因為平d~我地3個女的~居然訂大批!!而且可以半價換意粉~即係加$16蚊~有多盒意粉~好抵!!本身我都近嗰度~咁我就去自取了問佢幾耐先有得拎~佢居然答我10分鐘!!!我冇聽錯~佢真係話10分鐘...我只好推說~我10分鐘嚟唔到~(我身在銅鑼灣地鐵呀....)改第二個時間on the way我同好友都好期待~因為係打正旗號話手造~會好味d呀ma~仲plan埋去超市買菠蘿腸仔~同埋壽司+凍蝦(可看另一個食評: http://www.openrice.com/restaurant/sr2.htm?shopid=27012)拎完pizza~買完嘢~回到家中~pizza仲係暖暖的~立即食!
遲來的聖誕party~在12月27日家中舉行

一早想訂呢間phd了

因為唔係區區有~咁啱我嗰區有~
但一路都好少機會會訂回家食的
今次終於可以一試

因為係聖誕期間的星期六~怕多人排~5點半打去訂~

點知服務好好wo~呢d時候都會慢慢同你講點會抵d

結果發現~推廣期間~自取的話~大批仲平過普通批!!!!
普通批要$80~而推廣期間的大批只係$70!!!!
因為平d~我地3個女的~居然訂大批!!
而且可以半價換意粉~
即係加$16蚊~有多盒意粉~好抵!!

本身我都近嗰度~咁我就去自取了

改第二個時間

on the way我同好友都好期待~
因為係打正旗號話手造~會好味d呀ma~
仲plan埋去超市買菠蘿腸仔~

拎完pizza~買完嘢~回到家中~pizza仲係暖暖的~
立即食!!!!

pizza hut有分厚薄批~但佢冇~
佢冇厚的咁厚~但唔似薄的咁薄~
而且有咬口~真係新鮮d!!!唔似翻熱食品!!!(pizza hut的批底係整定晒的~似焗返熱~)

我地揀左肉食大王~
即係有~辣肉腸、火腿、雞肉、五香肉粒、免治牛肉
加埋等於好味!!!!一d都唔滯口~
因為佢夠香~所以食2件都好易~~~

而意粉係芝士白汁雞皇意粉~只屬一般~
大家都情願食多件pizza

估唔到節日有呢種優質的pizza食~~~good!!!
很好的派對食品~
  • 肉食大王pizza