2022-11-22
旺角一帶有好多樓上cafe 最近就黎左位於油麻地同旺角之間嘅5% cafe 位置幾方便易搵 餐廳環境寬敞 仲有個霓虹燈打卡角落 擺左唔少公仔裝飾🧸 座位採用左梳化椅 坐得好舒服😌 仲擺左多款board game俾客玩 啱曬一大班朋友gathering或者book場搞活動呀❤️ 店員都好nice同有禮貌👍//////////////////////////🍔黑松露手打牛肉芝士漢堡配薯條 $158一上檯已經聞到黑松露香💓Burger超大個~同frd share食啱啱好👬 飽皮唔同一般burger 搽左牛油再烘比較脆同香口 手打牛肉肉味好出 略嫌肉汁較少 生菜都新鮮脆口 薯條炸到脆得黎又唔會太油👍🍝紅酒燴牛脷配意粉 $128牛脷落左好多塊🌟 食落淋得黎又有咬口 紅酒味都好出❤️ 蘿蔔煮到好軟好易入口 番茄醬汁濃郁 撈埋意粉食超滿足😍☕️Hot Matcha Mocha $56 【跟餐-$38】睇menu已經覺得好吸引💓漸層色好靚~抹茶+鴛鴦嘅組合好夾 苦澀得黎又帶點甜 好啱我口味👍🍹Honey Butterfly $52 【跟餐-$38】蜂蜜+蝶豆花茶嘅配搭 顏色好夢幻~口感幾清新 飲前記得
//////////////////////////
🍔黑松露手打牛肉芝士漢堡配薯條 $158
🍝紅酒燴牛脷配意粉 $128
🍹Honey Butterfly $52 【跟餐-$38】
蜂蜜+蝶豆花茶嘅配搭 顏色好夢幻~口感幾清新 飲前記得要撈勻~