2025-01-29
新年咁多朋友聚會,最方便就係嗌到會啦,朋友介紹呢間到會公司,淨係睇餐牌已經花多眼亂😂,有小食頭盤海鮮熱盤 粉麵等,仲有唔同地方嘅特色菜,包括潮州菜,泰國菜,西式中式日式乜都有,任君選擇🤩我哋叫咗六至八人餐,揀咗十樣嘢,全部都好足料大份,每份都有1.5磅,真係好抵食呀!鮮蝦、細帶⼦香濃龍蝦汁螺絲粉蒲燒鰻⿂⼀⼝⽜炒飯即燒BBQ美國豬仔骨 (9件)雜菜濃湯七⼩時慢煮⽜肋條潮州打冷-秘製滷⽔拼盤芝⼠焗意式蕃茄⽥園雜菜⽇式和風汁炒野菌、蘆筍香辣京蔥爆炒鹽燒⽜舌泰式香燒豬頸⾁配泰式醬⾺來⻄亞娘惹黃咖喱雞配⻑法包 特別推介豬仔骨,有9件,好入味。另外黃咖哩雞好香椰汁味,雞肉嫩滑。仲有潮州滷水拼盤同泰式豬頸肉都好有風味,好有驚喜😍下次有一大班人聚會,都一定要再幫襯!@pnefood.hk評分:最高為5分治癒度:👩⚕️👩⚕️👩⚕️👩⚕️抵食度:💉💉💉💉💉翻兜指數:🩺🩺🩺🩺PNE Food新蒲崗八達街3-5號安達工業中心6樓A室📍鑽石山港鐵站A2出口8分鐘路程#healingbobo #foodie #hkfoodie #foodiehk #香港 #美食 #SanPoKong #新蒲崗 #派對 #派對美食
鮮蝦、細帶⼦香濃龍蝦汁螺絲粉
蒲燒鰻⿂⼀⼝⽜炒飯
即燒BBQ美國豬仔骨 (9件)
雜菜濃湯七⼩時慢煮⽜肋條
潮州打冷-秘製滷⽔拼盤
芝⼠焗意式蕃茄⽥園雜菜
⽇式和風汁炒野菌、蘆筍
香辣京蔥爆炒鹽燒⽜舌
泰式香燒豬頸⾁配泰式醬
⾺來⻄亞娘惹黃咖喱雞配⻑法包
下次有一大班人聚會,都一定要再幫襯!
@pnefood.hk
評分:最高為5分
治癒度:👩⚕️👩⚕️👩⚕️👩⚕️
抵食度:💉💉💉💉💉
翻兜指數:🩺🩺🩺🩺
PNE Food
新蒲崗八達街3-5號安達工業中心6樓A室
📍鑽石山港鐵站A2出口8分鐘路程
#healingbobo #foodie #hkfoodie #foodiehk #香港 #美食 #SanPoKong #新蒲崗 #派對 #派對美食 #到會 #到會美食 #PNEFood