2017-08-21
有個老友卜咗枱,請我嚟食海鮮,正所謂朋友出錢,我又點可以唔出個口呢!一個藍天白雲超級晴朗嘅星期六😎張枱好大隻龍蝦哥,好攪笑播😂🙄🙄餐廳條友叫我試下D蠔😳😳無"坤"我喎!比我想像中新鮮🙄🙄餐廳條友叫我試下杯蔬果浸水😳😳都無"坤"我喎!頭頭怪怪,飲飲下感覺良好😄😄呢個他他牛我揀嘅,生牛切得幾好,落埋蛋汁 "滑" I like it !😄😄呢個蟹餅朋友揀嘅,用熱辣辣鐵板上枱,淡淡都是蟹肉 I am loving it !😆😆呢個叫海鮮盆,可以選擇要三款海鮮、五款海鮮或者八款海鮮,咁當然越多海鮮錢就要比多D啦😚😚我哋要咗長腳蟹,帆立貝,蜆。個海鮮盤入面仲有原個小薯仔,粟米同埋香腸。份量好足夠,食埋個薯仔飽到反肚其實間餐廳都幾靚架,有好多特別擺設,例如呢條小丑魚啦,同埋有個設計特別嘅電話😌😌要同龍蝦講再見,其實呢間餐廳都幾得意架,食客會有一條印有龍蝦圖案嘅口水肩,防止食物汁料彈到食客衣服,我自己就好鐘意喇。
一個藍天白雲超級晴朗嘅星期六😎
張枱好大隻龍蝦哥,好攪笑播😂
🙄🙄餐廳條友叫我試下D蠔
😳😳無"坤"我喎!比我想像中新鮮
🙄🙄餐廳條友叫我試下杯蔬果浸水
😳😳都無"坤"我喎!頭頭怪怪,飲飲下感覺良好