2025-03-31 65 views
早一兩個星期,心血來潮去了西貢逛一逛。行吓海邊,之後去到一條街,有好多唔同嘅咖啡小店。見累了,便選擇了這間咖啡室坐下來。由於我並不太喜歡飲咖啡,因此我就選擇了一杯餐牌上寫着的「特濃朱古力」,友人點了一杯咖啡。因為我本身好鍾意飲朱古力,所以都好期待住呢一杯「特濃」朱古力。第一眼見到杯朱古力好靚,拉花拉得好靚,滿有期待的飲下去。沒想到,飲咗幾啖之後,發現完全沒有朱古力的味道。十分之失望。🥲於是便主動跟店內職員溝通,職員都好好,態度都好好,都願意立即為我再沖一杯朱古力。第二杯朱古力,一飲落去,好明顯就有返充滿朱古力嘅味道,都是香濃好味的。😊我覺得這間咖啡店的店員態度都好好呀,願意接受客人的意見。

我覺得這間咖啡店的店員態度都好好呀,願意接受客人的意見。