2022-09-25 592 views
職員服務態度勁差!係職員面前佢都可以扮睇你唔到,問佢嘢態度好似覺得你好煩 好耐冇食到一肚氣!由於入去食前有問清楚小食優惠係咪只限外賣,問清楚堂食有冇,職員勁西咁答有。咁咪入去食,費事煩。行到入去同職員講幾位,佢好似視而不見咁,最後竟然係由食緊飯嘅職員安排位置。坐落想點餐,嗌職員冇人應,過咗陣終於搵到行過嘅職員,佢勁快咁話係QR code度落單。見到隔籬枱都想落單,問個職員點落,對方又係好快咁話喺QR code度落單,根本都講唔清楚,隔籬枱客完全聽唔清又要再搵過職員過嚟,然後個職員先發現冇俾個QR code對方。係點餐個陣發現冇小食優惠,職員話你叫咗系統會自動同你扣,咁照嗌啦,嗌完發現系統冇扣到,呢個時候野食上齊另一位職員先話要叫主食先會有優惠⋯⋯ 咁我講返問咗兩位職員都冇人同我講過優惠係要嗌正餐先有,好彩其中一位好啲嘅職員幫我改返張單個價錢。去到埋單其中一個職員語氣勁似質問我張單點解係呢個價錢,咁我解釋返件事,佢語帶質問係邊個職員同你咁講,好彩當初我入嚟有留意到職員名牌個名,仲有唔係每位職員都有名牌,如果冇留意真係百口莫辯,同埋你同事都改咗張單啦仲要質問我,而家係店方冇解釋清楚,反過嚟
好耐冇食到一肚氣!

去到埋單其中一個職員語氣勁似質問我張單點解係呢個價錢,咁我解釋返件事,佢語帶質問係邊個職員同你咁講,好彩當初我入嚟有留意到職員名牌個名,仲有唔係每位職員都有名牌,如果冇留意真係百口莫辯,同埋你同事都改咗張單啦仲要質問我,而家係店方冇解釋清楚,反過嚟話我哋?
同喺又一城返工嘅朋友講千祈唔好去呢一間食,佢同我講原來亞參雞飯一早出名員工態度差劣,佢哋同事都唔會食!
上社交平台睇亞參雞飯個page見到勁多人話服務態度差,又冇客戶服務部受理投訴,食到一肚氣,食物質素又唔係好,不如唔好食

豬肉串勁油膩,醬少到唔夠點,而且係唔熱;炸魚餅其實係泰式魚餅,但應該炸過龍,感覺好乾好硬!
Type of Meal
Tea