2023-07-27
呢度環境好靚,用木、石裝修嘅日式風格,令人好放鬆,仲可以聽住流水聲chill住食早餐🥞全部員工都好nice,服務態度良好👍🏻有流水有竹林嘆住個靚環境同靚早餐,開始新嘅一日☀️充滿正能量~早餐好抵食,價錢同茶記差唔多,但有靚境、食物質素都好好👍🏻抵食到爛啦😆<西冷牛扒早餐>⭐️西冷牛扒:煎得好香脆,個醬汁酸酸甜甜,有啲似糖醋排骨嘅醬汁,原來配牛扒係咁夾咁好食⭐️太陽蛋:蛋香煎得脆有燶邊,又保持到蛋黃流心,放係麵包上面,麵包吸收晒啲蛋汁!⭐️酸種麵包:麵包兩面煎過,脆得嚟又唔似得法國麵包咁硬⭐️沙律菜:普通沙律菜,冇乜特別⭐️隨餐嘅美式咖啡☕️可跟自己喜好揀奶、糖多少<魚柳早餐>⭐️魚柳:香脆,配酸瓜沙律醬可以中和油膩感⭐️鬆餅:我以為係m記早餐嘅鬆餅,原來係豬柳蛋啲麵包😂搽牛油🧈士多啤梨醬都唔差,個人鍾意配蛋,可以吸收晒啲蛋汁😋🥖酸種麵包好食啲⭐️蘑菇:唔小心撳咗加$10多一份,所以呢度係兩份蘑菇,絕對冇後悔嘅,因為最好食係雜菇😆🥤凍榛子mocha:唔係好飲到榛子味,但cream好足料❗️有加一服務費❗️
全部員工都好nice,服務態度良好👍🏻
有流水
有竹林
嘆住個靚環境同靚早餐,開始新嘅一日☀️
充滿正能量~
早餐好抵食,價錢同茶記差唔多,但有靚境、食物質素都好好👍🏻
抵食到爛啦😆
<西冷牛扒早餐>
⭐️酸種麵包:麵包兩面煎過,脆得嚟又唔似得法國麵包咁硬
⭐️沙律菜:普通沙律菜,冇乜特別
⭐️隨餐嘅美式咖啡☕️
可跟自己喜好揀奶、糖多少
<魚柳早餐>
⭐️魚柳:香脆,配酸瓜沙律醬可以中和油膩感
🥖酸種麵包好食啲
🥤凍榛子mocha:
唔係好飲到榛子味,但cream好足料
❗️有加一服務費❗️