Vision 8

平民區荃灣小店高質西餐🫶🏻 朋友推介返工附近呢度有間西餐廳, 係平民區入邊一樣有高質好野食✌🏻收工收得早一開始得1,2榙客, 但好快就差唔多坐滿啦~所以要襯早黎食呀 😼餐前包都好出色✨凱撒沙律(巴馬ham)嘩唔知係咪老闆傻左 🤣d巴馬ham塊塊都勁大塊,好有驚喜鹹度適中、咸香味會有陣陣既餘香配埋芝士真係好夾沙律菜好新鮮, 塊塊都凱撒汁👍🏻有作為一個頭盤好適合~ ✨蘑菇意式辣肉腸薄餅食西餐邊少得食個pizza呢~ 呢度餅底係薄底偏脆, 比既料都比得好足 面頭放左火箭菜中和成個口感辣肉腸好惹味我最鐘意🤪 亦都好夠芝士🌟✨炸咸豬手配酸椰菜🍖豬手拎到出黎店員會係你面前比你睇再拎返入去斬的~切開左一舊舊方便食, 唔洗自己咁狼狽, 呢個位好貼心~ 💯豬皮燒到好香脆,係比廣式燒豬既豬皮更酥脆, 無肥膩既豬皮口感啖啖醃製左既肉香👍🏻✨apple crumble with vanilla ice cream 我相信係即叫即整嫁~ 煮過既蘋果好香玉桂味 金寶粒粒好香 好脆, 食既時候仲係暖暖地, 好岩天氣凍凍地既時候食~😚配埋新鮮生果粒, 同好香雲呢拿味雪糕🤩
平民區荃灣小店高質西餐🫶🏻

餐前包都好出色

✨凱撒沙律(巴馬ham)
嘩唔知係咪老闆傻左 🤣d巴馬ham塊塊都勁大塊,好有驚喜
鹹度適中、咸香味會有陣陣既餘香
配埋芝士真係好夾
沙律菜好新鮮, 塊塊都凱撒汁👍🏻有作為一個頭盤好適合~

✨蘑菇意式辣肉腸薄餅
食西餐邊少得食個pizza呢~ 呢度餅底係薄底偏脆,
比既料都比得好足 面頭放左火箭菜中和成個口感
辣肉腸好惹味我最鐘意🤪 亦都好夠芝士🌟

✨炸咸豬手配酸椰菜
🍖豬手拎到出黎店員會係你面前比你睇再拎返入去斬的~
切開左一舊舊方便食, 唔洗自己咁狼狽, 呢個位好貼心~ 💯
啖啖醃製左既肉香👍🏻

我相信係即叫即整嫁~ 煮過既蘋果好香玉桂味
配埋新鮮生果粒, 同好香雲呢拿味雪糕🤩