2024-09-04 0 views
肉蒲團🫦本身係一個令人有遐想嘅名字😂,所以同朋友聚會都前來試下。香港人真係好鍾意打邊爐🍲行入店內,藥膳湯味道非濃烈,我都跟着其他客人點了藥膳湯底🥰🥰。呢次我揀咗澳洲M5和牛套餐,肉質夠鮮嫩。令我有驚喜嘅係,其他牛肉嘅質素都唔差!不過再有少少肥,當然肥瘦均勻先最好食啦🥩。值得一提嘅係,餐枱空間非常寬敞,令我呢個鍾意嗌到成枱都係嘅人,可以盡情狂點,唔怕無位放😂😂枱與枱之間有足夠嘅空間,絕對冇你眼望我眼😌店內有提供無限量嘅1664啤酒、汽水和各種無糖茶,勁啱一班鍾意飲酒嘅麻甩佬。仲有,不得不讚餐廳嘅服務速度非常快,啱啱喺電話落完單,兩分鐘內就送到,仲有位員工姨姨非常親切(可惜我唔記得佢個名,只係記得佢戴眼鏡)。整體嚟講,用餐氛圍好值得三五知己,再黎幫襯🧏🏻‍♀️

整體嚟講,用餐氛圍好值得三五知己,再黎幫襯🧏🏻‍♀️