2023-10-03
616牛肉火鍋專門店相信都唔使多介紹,佢係一間肉食愛好者必去嘅餐廳。佢嘅招牌係佢多樣化嘅牛肉部位選擇,每一款都有獨特嘅口感同風味,絕對能滿足你對牛肉嘅渴望。攞座位之後,服務員會即刻送上新鮮嘅牛肉,俾你自由搭配。佢哋嘅牛肉部位真係多到令人眼花繚亂,有匙柄、牛腩、牛舌、牛肚、牛五花等等,每一款都有佢獨特嘅風味同口感。我個人好鍾意牛腩,啲肉質鮮嫩多汁,入口即化,真係令人回味無窮。除咗牛肉,佢哋嘅湯底亦都好出色。湯底濃郁鮮美,喝一口就令你立刻感受到牛肉嘅香味同滋味。如果你鍾意辣味,可以試下佢哋嘅辣湯底,辣味十足,令你嘴巴都開心起嚟。食物嘅新鮮度同質素都非常出色,服務員亦都好友善,態度好好。而且價錢亦都相對合理,物超所值。