2008-02-27
因為於附近讀書的關係,所以經常來這間餐廳,是lunch的不二之選極力推介沙爹牛肉面@牛肉鋪滿了整個碟,沙爹汁又濃,將原來的湯底一下換了啡色的新裝,牛肉好淋,唔會咬唔開,而且細塊多分量,唔會好似其他餐廳得個幾塊,個面都好好食奄列@好多ham,d旦半生熟,好多旦汁,好滑多士@好多遲擇,好似下面的朋友甘講,你要咩有咩個人推介餐包同花生醫菠蘿包(要同佢特別講),熱烘烘,搽滿牛油的餐包,好少係出面食到,花生醫菠蘿包亦好特別飲品@最好的地方係連飲品都多選擇過人,除了一般有的外,還有一樽樽的朱奶同牛奶,不過限量供應,手快有手慢無講左甘講,價錢都係$20,比澳洲牛奶平勁多,而質素過之而無不及,服務態度更係no.1,肥叔叔,瘦伯伯與老婆婆,態度超nice,仲識講笑,這就是香港地道風味今次係我第一次寫食評,為免這間餐廳成為嗆海遺珠,所以就一定要寫出黎
奄列@好多ham,d旦半生熟,好多旦汁,好滑
多士@好多遲擇,好似下面的朋友甘講,你要咩有咩