2010-09-15
我曾經在《肥媽私房菜》裡有看過相關介紹,招牌菜是瑞士雞翼,梳乎厘和乾炒牛河等,扒餐聽講都做得好好!同同事6點就去到,呢個鐘數食晚餐可能早左D所以我們唔使等位直接入座了!半小時之後,開始有人係門口排隊LU。送的牛油餐包,暖暖地,比較軟,一般!我的杏仁紅豆冰 $32/杯,裡面仲有椰果,唔錯!很香的杏仁味,就是冰有點多了!紅豆好綿好好食!~同事點的涼粉紅豆冰,同價,味道唔知,哈!廚師沙拉,好似係$105,唔係好記得LU!D料都幾豐富,有青瓜、番茄、生菜、雞蛋、火腿、雞絲、芝士,幾好食,但就貴左D!貴D既仲有,150元一份的招牌瑞士雞翼,共8隻!齋聞已經覺得好香,不虧為招牌,的確好食!係屋企從來不整雞翼既我,都想嘗試下研究整一次,回味啊!我一共食左四隻,哈哈!因為兩個同事拼命搶食乾炒牛河,後尾都吃唔落,我只好勉為其難咁將淨低既都食哂!仲有一個讓我們讚不絕口的乾炒牛河,$76/份啊!的確好食,好多年冇食過又夠鍋氣又夠味的乾炒牛河了!牛肉好嫩滑,好香的頭抽味!加一服務費,埋單400幾~!不過真係好食~
送的牛油餐包,暖暖地,比較軟,一般!
我的杏仁紅豆冰 $32/杯,裡面仲有椰果,唔錯!
很香的杏仁味,就是冰有點多了!紅豆好綿好好食!~
同事點的涼粉紅豆冰,同價,味道唔知,哈!
廚師沙拉,好似係$105,唔係好記得LU!
加一服務費,埋單400幾~!不過真係好食~