B-mix燒肉餐酒館環境潔淨寬敞,梳化卡位夠舒服。食物種類頗多選擇,大家可以單點或者揀食套餐😚飲品方面我覺得最正係有生啤飲🍺✨小朋友都有特飲可以揀🍹所以一家大細或朋友聚餐都好適合❗️順帶一提個抽氣做得唔錯,因為當晚食完之後,都冇話成身都係油煙燒肉味,讚👍.🐂極上牛小排($98) 🟡🟡🟡🟡⚪️(4/5)入口陣陣油脂香,所以最後我地叫左兩碟。牛小排厚薄適中,切得幾好。燒香後只需沾上岩鹽就已經好好食。.🐖伊比利黑毛豬肩前排($78) 🟡🟡🟡🟡⚪️(4/5)富有豬肉味,有咬口,食落冇肥膩感。配埋B-mix嘅自家製燒肉汁,簡直令塊豬肉嘅味道升級﹗.🐓薩摩赤雞腿肉($68)🟡🟡🟡🟡⚪️ (4/5)雞腿肉夠大件,燒至焦香後蘸上檸檬汁加少許岩鹽,成件事好清新,大家可以試下。.🐓薩摩赤雞爽肉($48) 🟡🟡🟡🟡⚪️(4/5)聽我友人講雞爽肉唔常見,所以我地二話不說就決定落單,最後都冇令我地失望,唔錯﹗/店舖名稱 Restaurant Name:B-mix 燒肉餐酒館店舖地址 Restaurant Address:元朗鳳攸南街9號好順利大廈2座商場1樓2-3號舖Shop 2-3, 1/F, Shopping Cen
🐂極上牛小排($98)
[推介程度] 🟡🟡🟡🟡⚪️(4/5)
🐖伊比利黑毛豬肩前排($78)
[推介程度] 🟡🟡🟡🟡⚪️(4/5)
🐓薩摩赤雞腿肉($68)
[推介程度]🟡🟡🟡🟡⚪️ (4/5)
🐓薩摩赤雞爽肉($48)
店舖名稱 Restaurant Name:
B-mix 燒肉餐酒館

店舖地址 Restaurant Address:
元朗鳳攸南街9號好順利大廈2座商場1樓2-3號舖
Shop 2-3, 1/F, Shopping Centre, Block 2, Ho Shun Lee Building, 9 Fung Yau Street South, Yuen Long

營業時間 Opening Hours:
⊿星期一至日 Mon to Sun 17:30-00:30