2006-01-03 18 views
31號晚黎呢度打邊爐, 叫左謙記魚頭同番茄牛腩湯底. 兩個湯底都唔錯, 我自己就比較鐘意番茄果邊. 個魚頭好大個.都幾好味.肥牛, 唔記得叫咩名, 180蚊一碟, 好有牛味, 唔係太肥, 又唔韌, 正.蠔, 都幾大隻, 煮完都唔會縮水變蠔豉. 味道都唔錯.蝦, $55, 6隻, 比起平時打邊爐食果d大隻好多. 仲生猛架. 我見水滾即刻了結佢地既生命, 硬係覺得咁樣篤住佢地好唔人道.蘿蔔, 好正, 又甜又冇根, 不過呢其當造, 可能度度都食到.營光魷魚, 細細隻, d味道都幾得意.炸魚皮, 好脆, 就咁食都好味. 不過我都係覺得火井既炸魚皮岩我口味d.其他既普普通通都係d丸呀餃呀麵呀菜呀咁, 唔記得咁多.飲左好多支啤酒, 一人$260.

蠔, 都幾大隻, 煮完都唔會縮水變蠔豉. 味道都唔錯.

營光魷魚, 細細隻, d味道都幾得意.

其他既普普通通都係d丸呀餃呀麵呀菜呀咁, 唔記得咁多.

飲左好多支啤酒, 一人$260.