荃灣大壩街有唔少可以食西餐邊嘆邊傾既餐廳,今日行過呢度,見到街巷有間店面風格幾簡潔優雅既西餐廳,感覺吾錯,決定入去試下。店員帶我同朋友去到餐廳內的角落位,我地揀左澳洲M5和牛肉眼扒2人套餐。餐廳內的傢具和裝修主要用上灰、黑藍和木材,感覺幾和諧。抬上頭最浪漫既事情發生左,竟然有兩顆極像真實的月球係天花,好適合同男女朋友望住月球撐枱腳呀!三文魚、牛油果沙律配脆包粒所有材料都好新鮮,蕃茄夠酸甜,麵包粒真係超脆口,再配上蜜糖芥末汁,非常醒胃。甘筍湯甜甜地好飲黑松露蘑菇湯佢將蘑菇打碎左再加上忌廉煮成湯,打碎左蘑菇味十足,再有黑松露令整碗湯的濃郁味好正,好想飲多幾碗!卡邦尼意粉用上日本蛋、24個月巴馬臣芝士、蛋黃醬製成既卡邦尼意粉,香味濃郁。M5和牛肉眼扒配牛油薯蓉和牛煎得剛好,吃上口多汁,仲有牛油薯蓉一齊食,非常滿足。能夠以588元呢個價錢食到沙律、餐湯、多芝士既意粉、m5和牛,每人300元都不用,真心抵食!而且餐廳有留意客人食完一樣先再上另一樣,夠曬細心,好適合鍾意慢慢食慢慢傾既朋友仔黎食。

餐廳內的傢具和裝修主要用上灰、黑藍和木材,感覺幾和諧。

三文魚、牛油果沙律配脆包粒

甘筍湯
甜甜地好飲

黑松露蘑菇湯

卡邦尼意粉

M5和牛肉眼扒配牛油薯蓉
和牛煎得剛好,吃上口多汁,仲有牛油薯蓉一齊食,非常滿足。