2021-11-25 434 views
如心廣場越開越多食肆,哩間行過幾次都好多人排隊,網上食評又好壞參半。見價錢幾平,而且我12點前到達,所以無嘜人又唔使排隊就入內一試。環境潔淨,坐位唔太迫。睇完餐牌落order就見坐無虛席。跟餐有野菜豬肉湯,湯底係麵豉湯有白蘿蔔,紅蘿蔔,洋蔥同肉片,好多料,但個人唔太喜歡麵豉湯。鐵板滑蛋鰻魚定食,鐵板菜式通常都係好熱,但哩個鰻魚定食嚟到只係暖,鰻魚味道普通但個鰻魚汁甜甜哋用嚟送飯都幾好,碗飯都幾大碗,一般男士都夠食。吉列炸蝦豬扒定食有兩隻吉列蝦同一大塊吉列豬扒,份量十足。蝦同豬扒都炸得好脆唔多油,蝦爽口彈牙,豬扒軟腍,外脆內軟。枱面有中華沙律汁配一齊食就更正。小食叫咗唐揚炸雞,一碟有5件,外層上咗薄粉炸,雞皮炸得香脆,雞肉軟滑好juicy。今餐所有炸物都做得出色,鰻魚就比較遜色。份量價錢都適中,唔使排隊等都食得過。
環境潔淨,坐位唔太迫。睇完餐牌落order就見坐無虛席。

野菜豚肉湯

鐵板滑蛋鰻魚定食

吉列炸蝦豬扒定食

吉列炸蝦豬扒定食有兩隻吉列蝦同一大塊吉列豬扒,份量十足
。蝦同豬扒都炸得好脆唔多油,蝦爽口彈牙,豬扒軟腍,外脆內軟
。枱面有中華沙律汁配一齊食就更正

唐揚炸雞

2021-11-23