2023-07-29 114 views
#餐廳推薦#我由細到大都好鐘意食腸粉!無腸粉不歡!但我對腸粉亦好有要求,唔係間間都合我心意😂。難得係大埔搵到呢間餐廳啲腸粉啱我心意!腸粉皮又夠薄又滑!!真係要推薦!除此之外仲有花蟹粥,碗粥真係有成隻蟹係度🦀!真係無呃你!而且價錢親民,非常抵食!我叫左咁多野食都係2百幾蚊咋!炸雲吞非常脆口,有童年的味道👅!牛坑腩好好味😋,河粉好滑🥰,加埋紅豆🫘冰,一冷一熱,絕配👍🏻😆!晚市仲有煲仔飯添!下次可以過黎食埋個煲仔飯😋!呢間餐廳開到凌晨三點!煲仔飯最遲到凌晨2點都有得食,以後夜晚肚仔餓宵夜有著落啦!😌我點了:鮮蝦腸粉炸兩腸粉花蟹🦀粥炸雲吞牛坑腩河粉紅豆🫘冰咸檸7📍樂記煲仔飯粥麵專家 (大埔)地址:大埔運頭街91B號地舖營業時間:11:00a.m-3:00a.m
#餐廳推薦#
炸雲吞非常脆口,有童年的味道👅!

我點了:
鮮蝦腸粉
炸兩腸粉
花蟹🦀粥
炸雲吞
牛坑腩河粉
紅豆🫘冰
咸檸7

📍樂記煲仔飯粥麵專家 (大埔)
地址:大埔運頭街91B號地舖
營業時間:11:00a.m-3:00a.m