今日中午到經過「四眼仔腸粉」不見人龍,咁好!約咗朋友食lunch又未夠䭚,又未食早餐。即刻入去買少少頂下肚先!見到牆上的價目表嗎?今時今日!重有腸粉3元2條!魚蛋2元5粒?E間係了!無花無假!可能係全港最平的魚蛋了!我老友住附近,佢話E間鋪頭好好人,附近有D老人家住,又食吾到咁多!賣腸買平少少,等老人家可以多D買少少食下,純做街坊生意!我叫左腸粉(3條)$4.5 + 魚蛋(5粒)$2!共$6.5!好抵!👍**** 魚蛋係我最鍾意既實實地個種既魚旦(和葵芳地鐵站後巷好好食個間「強記小食」魚蛋係一樣架!)正!!腸粉好滑!個醬好正!尤其個麻醬!上面既芝麻好香!和我地大圍"坤記"質素差不多!但「四眼仔」個麻醬比坤記更加好味!good ! !!我食完後開始好多人!PS. 店舖好細,可選擇企係度係店內食,或係門外街邊食)
今日中午到經過「四眼仔腸粉」不見人龍,咁好
$6 (Breakfast)
  • 腸粉,魚旦