2017-04-03 653 views
第一次同朋友到工廠大廈食個高格西餐工廠大廈樓上食舖真係別有一番,咪覺得殘殘舊舊嘅工廠大廈外表,會搵唔到好嘢食,點知上到去發覺裝修高尚,食物煮得一流水準工廠大廈嘅環境同食物的配搭,真係令我覺得與眾不同,二人世界或者一班朋友聚會必選黑松露忌廉蘑菇湯,將蘑菇碎粒,有香濃嘅黑松露,又香又滑,令人開胃大増蟹肉牛油果他他,一流嘅冷盤前菜,顏色配搭一流,最特別嘅係加上少許朱古力醬伴碟,配搭得與眾不,有自己嘅風格,唔錯唔錯香脆爆谷,美味程度拍得上街知巷聞嘅迪士尼爆谷係等食主菜前,店主唔想我哋等得太耐,先奉上又香又脆又熱嘅爆谷,睇得出店主對食客非常有心燒黃鰭吞拿魚配日式麻醬,清香不太濃,吞拿魚配日式麻醬味道確一流,吞拿魚肉質都夠鮮甜原味
第一次同朋友到工廠大廈食個高格西餐
黑松露忌廉蘑菇湯
蟹肉牛油果他他
美味香脆爆谷
香脆爆谷,美味程度拍得上街知巷聞嘅迪士尼爆谷
燒黃鰭吞拿魚柳配日式麻醬
黑松露忌廉蘑菇湯