2023-01-07
食足兩個半鐘嘅自助午餐平日時間:12:00至2:30 費用:每位$388另有+1服務費飲品咖啡任飲🍹🦪海鮮類最正嘅係有生蠔唯一美中不足嘅係冇長腳蟹🦀🦀海鮮之中,凍蝦、龍蝦唔算好新鮮有小龍蝦食不過冇拎黎試🍣壽司款式都唔算多熟食款式略嫌比較少,來來去去都係宮保雞丁,炸腩肉,雞肉,冇豬嘅菜式。剩係得獅子球。🍡噴泉係抹茶朱古力噴泉旁邊仲有啲新鮮嘅士多啤梨🍓俾你撈埋一齊食🍰甜品方面幾好食,有幾款好好食嘅想encore發覺都冇晒另外雪糕窩夫勁好食,窩夫食落唔會太硬,火候啱啱好,而且唔會太甜😚所以我encore左幾塊🧇另外仲有豆腐花食,可惜當我出去拎嘅時候已經俾人整到成筒碎晒,不過係滑既❤️天婦羅方面,選擇較少!我揀左南瓜、秋葵。竟然冇炸蝦天婦羅🥲燒烤方面:得羊肉串&燒雞皮燒雞皮比想像中好食😋中菜方面:片皮鴨吾脆又切得太厚,反而蟹粉小籠包幾好食😍最後,全場最得我歡心嘅一樣嘢食係「龍蝦蟹肉糙米湯飯🍲」,呢個係一小窩即煮即拎嘅!龍蝦蟹肉份量多而且湯底夠晒濃又唔會覺得係味精🥄食落勁開胃!💯💯
平日時間:12:00至2:30
費用:每位$388
另有+1服務費
飲品咖啡任飲🍹
🦪海鮮類最正嘅係有生蠔
唯一美中不足嘅係冇長腳蟹🦀
🦀海鮮之中,凍蝦、龍蝦唔算好新鮮
有小龍蝦食不過冇拎黎試
🍣壽司款式都唔算多
🍡噴泉係抹茶朱古力噴泉
旁邊仲有啲新鮮嘅士多啤梨🍓俾你撈埋一齊食
🍰甜品方面幾好食,有幾款好好食嘅想encore發覺都冇晒
天婦羅方面,選擇較少!我揀左南瓜、秋葵。竟然冇炸蝦天婦羅🥲
燒烤方面:得羊肉串&燒雞皮
燒雞皮比想像中好食😋
中菜方面:片皮鴨吾脆又切得太厚,反而蟹粉小籠包幾好食😍