🔎銅鑼灣記利佐治街1號金百利廣場8樓 R3*「自助salad bar,有湯又有小食」- 泰式食.冬蔭湯金邊粉($55)冬蔭湯辣度中等,但金邊粉份量好多,雞肉都算鮮嫩,如果係切絲我更鍾意。價錢好抵食,加上有個自助沙律吧,有湯又有小食,呢個價錢絕對抵食。泰式炆豬手飯($72)大推大推豬手迷。豬手炆得超腍,泰式炆法好似更加惹味。豐富嘅骨膠原,食落又唔覺肥膩。馬拉盞通菜($72)香辣惹味,但辣好小,陣陣鹹香令人流哂口水。新鮮通菜口感爽脆。班蘭千層糕($38)甜蜜誘人嘅千層糕,入口有陣陣斑蘭味,入口清新自然。加埋朵花係到非常頂癮🤩🤩🤩如果係凍食應該口味更好,又唔會太甜。價錢又抵,不妨試試。🍽8/10
🔎銅鑼灣記利佐治街1號金百利廣場8樓 R3
「自助salad bar,有湯又有小食」- 泰式食
冬蔭湯金邊粉($55)

泰式炆豬手飯($72)

馬拉盞通菜($72)

班蘭千層糕($38)

🍽8/10