2024-01-24
🌸紅燒牛腩粉🐄🐮🍜(小辣)份量好足夠🤩紅燒牛腩帶少少微辣,肉質鮮嫩,同湯底好夾,少少辣仲有好濃郁嘅麻香味🥰非常開胃🤤😍米線好彈牙又入味!有驚喜😍🌸三鮮粉🍅🍜(走辣)健康之選😍材料好充足,有新鮮嘅蕃茄🍅、清香可口嘅雲耳、啖啖肉香嘅札肉😋店主用豬骨五指毛桃熬製嘅湯底仲好清甜😊襯埋爽彈嘅米線好味道😋🌸麻辣魷魚🦑(小辣)魷魚口感超爽口,脆口彈牙 ,而且仲好入味🤩有麻辣嘅鮮香味!🌸手打牛肉丸五粒🐮手打牛丸,口感好豐富😄每粒每一啖都充滿濃郁嘅牛肉汁🤤🤤彈牙多汁又爽口,好滿足👍🏻👍🏻🌸熱洛神花茶☕️有精緻嘅茶具配上熱洛神花茶🤩飲落口有一股清香芬芳而略帶微酸嘅味道,好好飲😊🌸熱蜜桃烏龍茶🍑☕️ 熱烏龍茶散發出帶有甜味嘅水蜜桃果香味,香味撲鼻又好飲😋💁🏻♀️餐廳環境舒適🤗裝修簡約企理,店員服務態度幾好,我最欣賞嘅就係店舖內嘅食品❌絕無添加味精❌啱哂注重健康嘅我😍
🌸三鮮粉🍅🍜(走辣)
🌸麻辣魷魚🦑(小辣)
魷魚口感超爽口,脆口彈牙 ,而且仲好入味🤩有麻辣嘅鮮香味!
🌸手打牛肉丸五粒🐮
🌸熱洛神花茶☕️
🌸熱蜜桃烏龍茶🍑☕️
熱烏龍茶散發出帶有甜味嘅水蜜桃果香味,香味撲鼻又好飲😋