本身真係因為佢個點名特別要揀佢,讀都唔識讀,去到仲問咗佔員點讀添,哈哈,好有趣,實記得。入到去, 有部機可以自己點野食, 跟住囉圍裙, 入去睇下有乜野食先前菜有沙律同埋泡菜, 有麵豉湯, 白飯;  野飲方面有山渣茶, 菊花茶同埋綠茶, 全部都係任你囉任你食你睇下我點既肩肉扒? 將牛扒醃好,以最簡單的鹽、胡椒來調味,將肉扒燒1成熟,再放在火山石板上,繼續燒。上枱時,油會四圍彈,可穿起圈裙,就不怕弄髒衣服。到上檯後, 要幾成就燒幾成熟,全由你自己安排,好玩到不得了。而且都好易整得好好食,唔好見佢咁厚以為好難handle, 你睇我哋整得几Juicy? 一啲都唔dry, 煎完仲好嫩,真係好得! 我唔係大廚黎㗎!環境確唔錯,坐得舒適; 店員友善,細心地介紹燒肉方法; 會價錢都值,因各方面都好值得讚!