2022-11-28 47 views
天氣終於轉涼想食下壽喜燒🍲比我搵到呢間一人壽喜燒 價錢合理又可以揀自己鍾意嘅餐🤩套餐包左肉 蔬菜 蝦滑 生蛋 飯 同甜品 非常豐富😍蔬菜有齊粟米 🌽菇🍄菜🥬蘿蔔🥕特別讚下粒蝦滑 真係好彈牙打得好好👍🏼極上黑毛和牛 A4 套餐($238)我就揀左壽喜燒湯底 配麻醬 和牛份量都幾多塊好足料🤤🤤呢款和牛食落超嫩滑 充满和牛香味😋唔落醬汁都夠哂好食 我就加左$15 要烏冬 麵條又滑又彈質素好好 真係流哂口水🤭日本黑毛和牛 A4 套餐$168)我地揀左昆布酸味湯底 湯底酸酸地仲有得按自己口味加辣椒 🌶️🌶️都幾特别 仲會配返個酸酸地嘅柚子醋 味道夾返😍 而黑毛和牛大大塊 油花超靚😍😍分佈得好平均 食落同樣入口即溶😋肉質好滑 不過真係極上黑毛和牛略勝一籌😀最後仲有個抹茶蕨餅 煙煙韌韌好有口感😋😋作為壽喜燒嘅完結就啱哂🥰

極上黑毛和牛 A4 套餐($238)

日本黑毛和牛 A4 套餐$168)