2021-08-04 1081 views
$148!任食雞煲可以係邊度搵?質素同出面嘅一樣,甚至比出面一般任食嘅質素仲好!.首先要講啲雞,雞皮仲要脆脆地(*^o^*)辣度可以揀走辣至大辣,唔食得辣嘅我揀左bb辣,少少辣好惹味,雞煲上枱個下啱啱炒好,可以即刻開始食,雞件好滑,即使雞胸都唔太鞋.一坐低可以即刻叫野飲,一般茶餐廳嘅飲品都可以任飲,檸茶/檸水/奶茶都有得叫,仲有菊花茶/豆漿/涼茶,當然仲有汽水啦,汽水仲要係可口可樂個啲,唔係啲7喜/百事.仲有必叫嘅炸饅頭,真係好正,即叫即炸,每次叫都係新鮮熱辣,仲好食過酒樓個啲~.火鍋料就基本野,肉類特別推薦鯇魚腩同鮮好牛肉,牛柏葉都好好味,淥縮晒水都可以咬得開,丸類推薦牛丸同芝士竹輪.5粒星推薦,最主要嘅原因係因為呢個價錢,佢都俾足料你食,絕對唔係劣食,不過真係一位難求嘅,平日過左7點一定要等位,等位都要等30-45分鐘先有

2021-08-03
  • 至尊惹味雞煲