2023-12-11
就到聖誕又可以同朋友仔gathering食吓玩吓,第一時間就諗起有得玩又有得食燒肉嘅 親子餐廳!再嚟炑八食韓烤,大人就舒舒服服慢慢燒🥩,又可以望住playroom睇住小朋友放電,依家 觀塘 分店重開波波池,細妹同朋友玩得好盡興!小朋友除咗有得玩,仲有 聖誕主題兒童餐 應吓節。Ho!Ho!Ho! 聖誕老人🎅🏻飯團便當 真係好可愛呀,色彩繽紛。仲有另一款 聖誕小跑車 都係小朋友鍾意嘅炸雞翼、飯團🍙同魚糕串😋大人都要食好嘢,點咗個 人蔘雞湯 暖吓胃先。再order 塊靚嘅 韓牛前胸肉,雪花平均分布,肉質嫩肉脂香。而每次都會叫 牛小排,一碟有3種韓式秘製醬汁味道,用生菜包住食最滋味!另外燒到兩面都脆卜卜嘅 香烤豬五花,同香甜梨汁醃製嘅 梨汁雞腿肉 都好吸引!為咗小朋友開心,仲專登點咗 Kitkat 做主題嘅 朱古力趣脆窩夫,同埋Kitkat 朱古力忌廉沙冰,兩款都有KitKat朱古力條做配搭。如果想飲fresh啲嘅,都可以試吓士多啤梨奶昔。依家聖誕月份,就梗係要order一杯 聖誕薑餅人棉花糖朱古力 啦!晚飯其間我哋仲做咗個聖誕裝飾手工workshop,免費嘅👏🏻問開店員,原來聖誕節期間(23
小朋友除咗有得玩,仲有 聖誕主題兒童餐 應吓節。
仲有另一款 聖誕小跑車 都係小朋友鍾意嘅 炸雞翼、飯團🍙同魚糕串😋
大人都要食好嘢,點咗個 人蔘雞湯 暖吓胃先。
晚飯其間我哋仲做咗個聖誕裝飾手工workshop,免費嘅👏🏻問開店員,原來聖誕節期間(23-26號)仲有聖誕老人出巡、表演魔術、派禮物,仲有薑餅人曲奇DIY!