2006-03-26 25 views
死啦,原來我一直攪錯+.+" ... 因為我一以黎都以為呢間就係泰式小食館!攪亂晒添!(因為平時係叫外賣加上唔係我去買,所以無咩點留意個名。咁都搞錯,好肉酸添=.="睇度"搵黎緊係食啦" o係泰式小食館食評入面既相(咖喱飽果個),今日去左幫襯,發現唔係我平時果間,先知原來西灣河太安樓入面原來有2 間泰式餐廳!)Anyway, 我鍾意呢度(泰軒美食) 既泰式炒金邊粉,味道同九龍城熟食果度差唔多,但飲品就一般(我最鍾意係旺角新世紀food court 果度既泰式特飲,果度既豬頸肉撈檬都好得!)。由於我次次都係叫呢度既泰式炒金邊粉做宵夜,所以暫時無其他推介,下次有機會會試多d,再同大家分享。順帶一提,呢度關好晏,1:00 都仲有人的。

順帶一提,呢度關好晏,1:00 都仲有人的。