2024-11-13 303 views
講到食正宗海南雞🐔飯,蘇山雞飯係我最愛。週末又來到長沙灣的蘇山雞飯醫肚,下午茶時段真係超級抵食,個個下午茶餐都配飲品,爽啊😆下午茶當午飯就係最抵既食法,所以下午茶時段都爆曬棚,好在我們都有位坐。點左最多人選擇既招牌美食1. 海南雞飯🍚——配輕怡肉骨茶呢個餐真係好多人食同埋必食,有滑溜既雞肉,加上美味🤤油飯,仲有大大碗肉骨茶,真係好食到不得了。1. 麻辣玻璃魷魚🦑通菜 食飯通常鍾意有菜,呢個通菜係小小辣,但都好惹味喔。2. 醬油雞腳 ,份量不多但味道👅到位,小吃之選 3. 鮮油咖央多 必食之選,也是我的最愛,最愛大大塊牛油🧈,食落去真係滿滿的幸福🥰每個餐都配飲品,點了咖啡☕️同薏米水,咖啡☕️好喝味道👅夠濃香,薏米水甜甜地,健康好喝,這麼豐富的下午茶$300 左右就夠3 人份量,真係食得又好又夠飽😁
點左最多人選擇既招牌美食
1. 海南雞飯🍚——配輕怡肉骨茶
2. 醬油雞腳 ,份量不多但味道👅到位,小吃之選
2024-11-03
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
$250 (Tea)